Ga voor het allerbeste interieuradviesBece® Dupligordijnen

Bece dupligordijnen hebben, anders dan bece plisségordijnen, twee lagen stof. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Een dupligordijn kun je op maat laten maken voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een dupligordijn van bece past bij in elk huis!

  • Op maat gemaakt en vakkundige montage
  • De keuze uit verschillende plooibreedtes
  • Isolerende en akoestische werking
  • Ook beschikbaar in duurzame stoffen
  • Te combineren met MotionBlinds


Bece® dupligordijnen kopen

Overweeg je om dupligordijnen te kopen? In een Roobol-winkel bij jou in de buurt staan enthousiaste adviseurs voor je klaar om je advies te geven voor dupligordijnen van het merk bece. Kun je niet naar de winkel komen? Dan komen we graag bij je thuis langs voor advies op maat. Wanneer je bece dupligordijnen komt kopen, dan is er een enorme keuze in kleuren, opties en modellen. In de onze winkels kun je alle varianten zien en het gemak van de verschillende bedieningsvormen ervaren. Heb je een keuze gemaakt? Dan doen wij de rest. We komen je dupligordijnen graag inmeten zodat je er zeker van bent dat het precies past. Zodra de dupligordijnen van bece op maat gemaakt zijn, komen onze mooimakers ze thuis bij je ophangen.

Daarnaast zijn de dupligordijnen van bece ook te combineren met MotionBlinds. Hierdoor krijg je slimme raamdecoratie die je gemakkelijk via app, afstandbediening of smarthome kunt bedienen. Meer weten hierover? Bekijk onze MotionBlinds pagina of kom langs in een van onze winkels!Bece® duurzame dupligordijnen

Wist je dat je met een bece dupligordijn bespaart op je energiekosten? Door de honingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat er stilstaande lucht en dit heeft een isolerende werking. Door je dupligordijn dicht te laten, houd je in de winter de kou buiten, en houd je het ’s zomers koel in huis! We schreven eerder ook een blogartikel over het thema duurzaam wonen met raamdecoratie.
Advies over bece® dupligordijnen

Wil je nog meer weten over bece dupligordijnen? Of wil je meer weten over het inmeten en laten plaatsen van je raamdecoratie? Kom eens langs in één van onze winkels voor een advies op maat. Je kunt eventueel een afspraak maken voor advies in de winkel, zodat je zeker weet dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben op het moment dat het jouw uitkomt. Heb je een snelle vraag? Stel hem dan gerust aan onze adviseur achter de chat. We helpen je graag! Wil je meer weten over raamdecoratie van bece? Bekijk de bece merkenpagina.


Bece dupligordijnen
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.