Ga voor het allerbeste interieuradvies

Maatnemen

Natuurlijk willen wij dat onze producten precies passen bij jou in huis. Daarom komen onze vakkundige maatnemers graag bij jou thuis alle maten opnemen, ook nu! Wel houden ze zich natuurlijk aan alle geldende maatregelen en komen ze altijd alleen.


Weg met die rolmaat!

Was het nou 2.30 of 3.20...? Nog maar een keer nameten, dan. Wie zit er nou te wachten op dat gehannes met een rolmaatje. Laat staan op het gevoel dat je misschien een foutje maakt. 

Een op maat gemaakt product eenmaal besteld, kan - te kort, te lang, te breed of te smal - helaas niet meer geruild worden. Dat wil je niet! Daarom komen wij graag maatnemen, omdat we precies weten hoeveel marge je moet nemen voor het snijden van vinyl, hoeveel stof je nodig hebt voor de zoom van je gordijnen, hoeveel millimeter je moet rekenen voor je houten jaloezieën tot aan je kozijn. Vakwerk moet je aan vakmensen overlaten. Dus laat maar los, die rolmaat... maak een afspraak voor advies of loop gewoon even binnen in één van onze winkels, kies welk product je wilt en onze maatnemer komt bij je langs om alles in te meten.

Kan ik een bestelling plaatsen zonder exacte maten?

Maar natuurlijk kan dat. Met je geschatte maten kun je een offerte laten maken of de producten gelijk bestellen. Daarna komen we langs om de maten exact op te meten. Dit kost per bezoek 65,- (m.u.v. traprenovaties) maar dan weet je zeker dat alles goed wordt nagemeten! Zo kijkt onze maatnemer bijvoorbeeld ook meteen of er is gekozen voor de juiste ondervloer en of er eventueel andere extra's zoals plinten of profielen nodig zijn. Heeft de uitkomst invloed op de prijs, dan passen we de bestelling aan en na akkoord, bestellen we het product. Dus kom maar op met die plattegrond of het kladje met geschatte maten!

Ik wil per se zelf de maten opnemen, kan dat?

Natuurlijk kan dat. Onze maatnemers letten op ieder detail, van ondervloer tot kozijn, van scheeflopende muren tot kiepramen en we snappen dat je hier zelf niet allemaal op let. Bij eigen gemeten maten kunnen we niet zien of je ook op de details hebt gelet. Als de maten bij het (zelf) plaatsen of leggen niet helemaal goed zijn, lossen we dit natuurlijk graag op, maar in dat geval moet je de kosten wel zelf betalen. Wanneer je ervoor hebt gekozen om zelf je zonwering op te meten, bieden we geen plaatsing service aan. Lees hier meer over het zelf inmeten van je ramen en kozijnen.

Hoe laat komt de maatnemer langs?

Wanneer je een afspraak hebt staan voor maatnemen, dan kun je de dag ervoor vanaf 09:00 's ochtends online bekijken hoe laat we bij je langskomen. Ga naar onze tijdsindicatiepagina en vul hier je ordernummer in om te kijken hoe laat je ons kunt verwachten!