Ga voor het allerbeste interieuradvies

Over Roobol

Roobol bestaat al meer dan 75 jaar! Daar zijn we ontzettend trots op. Niet alleen omdat het bedrijf van generatie op generatie succesvol verder gaat, maar vooral omdat we na al die jaren nog steeds heel erg van nu zijn! Het bedrijf telt maar liefst 28 moderne winkels, een succesvolle webshop, twee winkels op wielen, een ongekend breed assortiment en heel betrokken en deskundige medewerkers.

Vanaf de eerste dag dat Roobol haar deuren opende in 1946, valt of staat ons succes met het gevoel wat je bij Roobol ervaart. Samen maken we er iets moois van! Dat is waar we toen al én nu nog voor staan. Er samen iets moois van maken is een voordeel voor jou als klant en een geweldige uitdaging voor ons als bedrijf.
Tip: Meer weten over de geschiedenis van Roobol? Bekijk onze tijdlijn!

Dat het niet zomaar vanzelf gaat, weten we bij Roobol als geen ander. En juist dat is het voordeel van de jarenlange ervaring die we hebben. Enthousiasme en aandacht in onze winkels alleen is niet voldoende. Juist de service bij je thuis moet kloppen. Daarom komen we bijvoorbeeld graag maatnemen en stofferen. En als dat beter uitkomt, geven we gewoon gratis interieuradvies aan huis.

Natuurlijk hebben we in al die jaren ook geleerd dat we goede producten moeten verkopen. Daarom vind je bij Roobol een breed assortiment van de beste kwaliteit. De beste vloeren, gordijnen en raamdecoratie gecombineerd met de beste service zorgen voor het beste resultaat.