Ga voor het allerbeste interieuradvies

Veilig en vertrouwd betalen

Niemand heeft zin om met een dik pak geld de straat op te gaan. We zorgen er daarom altijd voor dat je veilig en vertrouwd kunt betalen. Bij je bestelling doe je een aanbetaling op het totale aankoopbedrag. Dit kan in de winkel, naar keuze: contant of met pin. Wanneer de bestelling wordt bezorgd, volgt de restbetaling. Onze stoffeerders hebben een mobiel pinapparaat bij zich. Betaal je toch liever contant? Ook dat kan!


Wordt je order geplaatst door een externe partij, dan is het belangrijk dat de volledige betaling een week voor de stoffeerdatum bij ons binnen is. Dit zal worden besproken bij het plaatsen van je order. 

Online betalen in de webshop

Bestel je producten in onze webshop, dan betaal je vooraf met iDEAL of per overboeking voor levering. Twijfel je nog? Kies dan voor 'betaal na overleg met adviseur'. In dat geval nemen we na het plaatsen van je bestelling contact op om alle vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. De online betalingen worden afgehandeld via de veilige en vertrouwde omgeving van Buckaroo. Je kunt dus met een gerust hart online betalen.

Tip:

Voor het pinnen van grotere bedragen is het verstandig om vooraf te informeren bij je bank wat jouw pinlimiet is. Standaard is deze 1000 of 2500 euro. Bij de meeste banken kun je vrij eenvoudig je pinlimiet tijdelijk verhogen. Doe dit wel via de website van je bank. Hoog je op via de app, dan verhoog je enkel het limiet van die app.