Ga voor het allerbeste interieuradvies
Outdoor screens

Ben je op zoek naar een manier om je huis koel te houden in de zomer? Kies van voor onze buiten screens. Deze screens worden direct voor je ramen aan de buitenkant van je huis geplaatst om de zon tegen te houden. Dit kan ervoor zorgen dat het wel 4 tot 6 graden koeler wordt in huis! 

  • Houdt warmte buiten en filter licht
  • Op maat gemaakt
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in verschillende transparanties
  • Voorzien van onzichtbare accu met solar paneel
  • Weerbestendig 
  • Bediening naar keuze, ook via app of spraakbediening Houd de zon buiten met screens op maat

Heerlijk genieten in de tuin van de zon. Wie wil dat nou niet? Maar binnen houden we het in de warme zomers wel graag lekker koel. Dit kan soms nogal een uitdaging zijn. Maak daarom gebruik van onze nieuwe outdoor screens. Met deze screens die voor je ramen worden geplaatst kun je het namelijk gemakkelijk een stuk koeler houden in huis. Ze zijn voorzien van een strakke aluminium cassette en mooi afgewerkt frame. Hierin zit het zip-screendoek stevig bevestigd, wat deze screens wind en weerbestendig maakt. Je buiten screens helemaal naar wens

Natuurlijk wil je wel dat de screens er een beetje mooi uitzien voor je raam. Daarom kun je nu kiezen uit meer dan 60 verschillende kleuren doeken en 5 verschillende soorten kleuren voor het frame. Hierdoor is er altijd een screen te vinden dat bij de uitstraling van jouw huis past. 

Daarnaast kun je ook kiezen voor 4 verschillende soorten transparanties. Hiermee bepaal je hoe goed je nog van binnen naar buiten kunt kijken. Maar ook voor de bediening van de screens kun je kiezen uit verschillende opties. De outdoor screens zijn standaard uitgevoerd met een Somfy motor met solar paneel en accu, waardoor je geen stroomvoorziening aan hoeft te leggen. Handig toch?! Kies jij voor bediening via een app of met spraakbesturing. Liever wel met een schakelaar? Dat kan natuurlijk ook. 
Laat je adviseren over jouw buitenzonwering

Meer weten over deze outdoor screens? Kom langs in een van onze winkels en laat je adviseren over de mogelijkheden. We denken graag met je mee zodat jij in de zomer je hoofd koel houdt!Outdoor screens