Ga voor het allerbeste interieuradvies

Outdoor screens

Ben je op zoek naar een manier om je huis koel te houden in de zomer? Kies van voor onze buiten screens. Deze screens worden direct voor je ramen aan de buitenkant van je huis geplaatst om de zon tegen te houden. Dit kan ervoor zorgen dat het wel 4 tot 6 graden koeler wordt in huis! 

  • Houdt warmte buiten en filter licht
  • Op maat gemaakt
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in verschillende transparanties
  • Voorzien van onzichtbare accu met solar paneel
  • Weerbestendig 
  • Bediening naar keuze, ook via app of spraakbediening 

Houd de zon buiten met zonwering screens op maat

Heerlijk genieten in de tuin van de zon. Wie wil dat nou niet? Maar binnen houden we het in de warme zomers wel graag lekker koel. Dit kan soms nogal een uitdaging zijn. Maak daarom gebruik van onze nieuwe outdoor screens. Met deze screens die voor je ramen worden geplaatst kun je het namelijk gemakkelijk een stuk koeler houden in huis. Ze zijn voorzien van een strakke aluminium cassette en mooi afgewerkt frame. Hierin zit het zip-screendoek stevig bevestigd, wat deze screens wind en weerbestendig maakt. 


Je buiten screens helemaal naar wens

Natuurlijk wil je wel dat de screens er een beetje mooi uitzien voor je raam. Daarom kun je nu kiezen uit meer dan 60 verschillende kleuren doeken en 5 verschillende soorten kleuren voor het frame. Hierdoor is er altijd een screen te vinden dat bij de uitstraling van jouw huis past. Daarnaast kun je ook kiezen voor 4 verschillende soorten transparanties. Hiermee bepaal je zelf hoe goed je nog van binnen naar buiten kunt kijken.

Bedieningsopties 

Voor de bediening van de screens kun je kiezen uit verschillende opties. De outdoor screens zijn standaard uitgevoerd met een Somfy motor met solar paneel en accu, waardoor je geen stroomvoorziening aan hoeft te leggen. Handig toch?! Kies jij voor bediening via een app of verbind je hem met een HUB en bedien jij je zonwering spraakgestuurd? Wil je je screens liever gewoon bedraad geïnstalleerd om hem te bedienen met een wandschakelaar? Dat kan natuurlijk ook! Vraag onze adviseurs naar de verschillende mogelijkheden. 

Screens voor ramen en deuren

Onze zonwering screens zijn geschikt voor zowel ramen als deuren en zijn door de vele opties perfect toe te passen op ieder huis. Ben je nu ook benieuwd en wil je zien hoe deze screens werken en eruitzien? Kom langs in een van onze winkels, bekijk de mogelijkheden en ga voor deze stijlvolle verkoeling van je woning.  Wij komen graag bij je meten, zodat jouw nieuwe screens perfect op maat gemaakt kunnen worden. Laat je adviseren over jouw buitenzonwering

Meer weten over deze outdoor screens? Kom langs in een van onze winkels en laat je adviseren over de mogelijkheden. We denken graag met je mee zodat jij in de zomer je hoofd koel houdt!


Outdoor screens