Ga voor het allerbeste interieuradvies

Luxaflex® Raamdecoratie

De beste kwaliteit, mooie en innovatieve raamdecoratie op maat! Kies voor raamdecoratie van het merk Luxaflex®. Er is voor ieder raam en elke woonstijl een oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Unieke raamdecoratie op maat gemaakt
  • Slimme raambekleding met Powerview Automation
  • Vakkundig voor je opgemeten en geplaatst

The Art of Window Styling

Advies over Luxaflex® raamdecoratie

Raamdecoratie van Luxaflex® draagt veel bij aan de perfecte sfeer in je huis en is daarnaast ook erg praktisch in het gebruik. Heb je genoeg inspiratie voor Luxaflex® raamdecoratie? Dan helpen onze adviseurs je graag verder. Want wij weten van wonen en dat delen we graag met jou.

Vertel je woonwensen aan onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie en woonwensen. Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak voor advies.

Het beste advies

In één van onze 27 winkels of gewoon bij jou thuis!De veelzijdige raamdecoratie collectie van Luxaflex®

Welk product van Luxaflex® je ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp. Ieder product is met de hand gemaakt, biedt innovatieve bedieningsmethoden en staat voor pure kwaliteit. Het precieze oog voor detail, voor elk op maat gemaakt product; dat onderscheidt Luxaflex®! Wij zetten ons ervoor in dat je jarenlang kunt genieten van je aankoop, in de wetenschap dat je de juiste keuze voor je huis hebt gemaakt.

Luxaflex® raamdecoratie op maat gemaakt en vakkundig geplaatst!

Veranderen in huis wordt pas echt leuk, als je het vakwerk aan vakmensen kunt overlaten. Het opmeten van de maten, het op maat laten maken van de raamdecoratie en het plaatsen van de Luxaflex® producten. Je hoeft niet zelf aan de slag, want onze vakkundige monteurs meten en plaatsen de raamdecoratie graag. Kom langs, vraag onze adviseurs naar de voorwaarden, maak je keuze en wij doen de rest!

Inspiratie voor raamdecoratie van Luxaflex®

Wil je meer weten over raamdecoratie van Luxaflex®? Lees dan eens onze blogartikelen over raamdecoratie. We geven je tips, trends en leuke weetjes waar jij mee aan de slag kunt in jouw interieur. Nog meer inspiratie en advies nodig over Luxaflex® raamdecoratie? Kom dan langs bij één van onze adviseurs in de Roobol-winkels.


Luxaflex
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.