Ga voor het allerbeste interieuradvies

Wij komen naar je toe

Interieuradvies aan huis

Met deze speciale service haal je het allerbeste interieuradvies gewoon bij jou in huis. Onze ervaren adviseurs laten je namelijk niet alleen de mooiste producten zien, ze geven je ook meteen advies dat precies is toegepast op jouw woonsituatie. Ga voor gemak en plan meteen je afspraak met één van onze thuisadviseurs. Dan nemen wij de mooiste vloeren en raambekleding mee en geven we je gratis en persoonlijk advies.


 • Handig. Zie meteen of een vloer of gordijn bij jouw meubels past. 
 • Persoonlijk. Zie meteen of een vloer of gordijn bij jouw meubels past.
 • Gemak. Wij komen naar jou toe!
 • Flexibel. Kies zelf een moment waarop het jou uitkomt.


Jouw afspraak in een notedop

Hoe werkt interieuradvies aan huis

De voorbereiding

Een goed adviesgesprek begint bij de voorbereiding. Daar geloven we in. Nadat jij je afspraak hebt gemaakt bellen we daarom even om je wensen en woonsituatie goed door te nemen.

Heb je misschien al een voorkeur voor een bepaalde vloer? Of heb je een bijzondere raamvorm waar we rekening mee moeten houden? Op basis van jouw voorkeuren kunnen wij vast gaan nadenken en een voorselectie maken. Wel zo makkelijk!

Het adviesmoment

Onze thuisadviseur rijdt op de afgesproken tijd bij je voor. Dankzij de goede voorbereiding heeft hij ook een prachtige collectie productstalen bij zich van vloeren en raambekleding die hij volledig heeft kunnen afstemmen op jouw voorkeuren. Zodra hij bij je aanbelt, kan het uitzoeken beginnen. De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Samen met onze adviseur kijk je naar hoe de verschillende producten bij jouw interieur staan en bepaal je jouw favoriet. We denken hierin graag met je mee en geven je advies om je keuze zo makkelijk mogelijk te maken.

Dit wordt 'm!

Ben je eruit? Yes! We gaan meteen voor je aan de slag om alles uit te rekenen en geven je ter plekke alvast een prijsindicatie. De echte offerte gaan we netjes voor je uitwerken als we weer in de winkel zijn. Zodra die klaar is, sturen we hem naar je door en nemen we weer contact met je op. Zo helpen we je ook thuis om jouw woondroom werkelijkheid te laten worden!

Gratis en
persoonlijk advies.

Adviseur
Jaap

Adviseur regio Midden- Nederland

Samen zorgen we voor jouw droominterieur

Als thuisadviseur heb ik een grote bus bij me met heel veel vloeren en raamdecoratie. Eigenlijk een winkel op wielen. En dat is heerlijk, want je kunt gewoon in je eigen huis iets uitzoeken je ik geef daarbij meteen advies over onder andere de kleuren en technische mogelijkheden. 

Waarom ik dit werk zo graag doe? 
Het is felexibel en je ziet heel veel verschillende interieurs. Maar vooral de mensen! Je voert een adviesgesprek bij iemand thuis, waar ze op hun gemak zijn wat zorgt voor leuke gesprekken. Zo is elke dag weer anders en is het super leuk om samen met klanten hun droominterieur uit te kiezen. Meestgestelde vragen

Meer weten over interieuradvies aan huis?

Handig! Wij geven je alvast antwoord op de meestgestelde vragen.

 • Waarom interieuradvies aan huis?

  Je nieuwe vloer of raambekleding uitzoeken vanuit je eigen woonkamer, hoe fijn is dat? Je ziet meteen hoe een product bij jouw meubels staat en welke invloed de lichtinval heeft op je interieur. Dé oplossing voor jou? Dan hebben we goed nieuws! We komen je graag letterlijk tegemoet met onze speciale service: Interieuradvies aan huis. 

  Met deze speciale service haal je het allerbeste interieuradvies gewoon bij jou in huis. Onze ervaren adviseurs laten je namelijk niet alleen de mooiste producten zien, ze geven je ook meteen advies dat precies is toegepast op jouw woonsituatie. Persoonlijker kan niet!

 • Voor wie is interieuradvies aan huis?

  Kort gezegd, voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe vloer, gordijnen of raamdecoratie! Heb jij geen tijd om langs de winkel te komen? Ben je al langs onze winkel geweest, maar twijfel je nog? Wil je graag dat er thuis iemand met je meekijkt naar je interieur om nog passender advies te geven? Of wil je meerdere stalen in je eigen huis bekijken en meteen een prijsindicatie horen? Dan is interieuradvies aan huis dus echt iets voor jou! Zoek jouw regio en plan gemakkelijk een afspraak. 

 • Waar rijden we langs?

  Interieuradvies aan huis is te boeken binnen ons hele verzorgingsgebied. Dat wil zeggen: binnen een straal van 15 kilometer rondom onze winkels. Je kunt eenvoudig checken of jouw adres ook binnen ons verzorgingsgebied valt door hier je postcode in te voeren.

Gratis en persoonlijk advies.Gratis en persoonlijk advies

Maak nu jouw afspraak!

We brengen het allerbeste interieuradvies graag bij je thuis! Kies hieronder jouw winkelregio en plan meteen je afspraak.

Gratis en persoonlijk advies.