Ga voor het allerbeste interieuradvies

Tapijttegels

Tapijttegels zijn heel praktisch in het onderhoud maar ook heel speels te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een creatief patroon of verschillende kleuren en structuren. Voordeel is dat ze lekker stil zijn… ook als je erop loopt!

 • Stille, comfortabele vloer
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Voor thuis of op kantoor
 • Creatieve patronen mogelijk
Tapijttegels bij Roobol 02
Tapijttegels bij Roobol 01
Tapijttegels bij Roobol 03
Ideeën zijn er om uitgevoerd te worden

Tapijttegels passen zich aan jou aan

Met bijzondere kleurcombinaties en patronen komt je vloer tot leven. Met tapijttegels kun je je creativiteit de vrije loop laten, want het mooie van deze tegels is dat ze modulair zijn. Leg tapijttegels in dezelfde kleur maar maak een paar kleurrijke uitspattingen met vlakken in andere kleuren. Deze vlakken kun je makkelijk vervangen door andere kleuren als bijvoorbeeld het seizoen wisselt, als je in een andere stemming bent of - wanneer ze in de slaapkamer liggen - je het beddengoed verschoont. 

Samen maken we er iets moois van!

 • Inspiratie

  Twijfels over een vloer die je gaat kopen? Maar dat is niet de bedoeling! Daarom kun je niet alleen in onze winkels terecht voor advies, maar komen we ook bij jou thuis. Ideeën komen tot leven in gesprek met mensen die weten van wonen. En jouw ideeën worden concreet door een groot assortiment aan kwaliteitsproducten.

 • Maatwerk

  Veranderen in huis wordt pas echt leuk, als je het vakwerk aan vakmensen kunt overlaten. Maten opnemen, tapijttegels bezorgen en de tapijttegels laten leggen. Doen we! En met oog voor detail. Zo weet je zeker dat het past.

 • Genieten

  Zodra de deurbel gaat op de dag van aflevering kan de voorpret beginnen. Want onze vakmensen zorgen vaak al in één dag dat jouw huis straks een warm thuis is. Natuurlijk ruimen we de 'rommel' aan het einde van de dag netjes op, zodat je 's avonds optimaal kunt genieten van je nieuwe vloer.

Tapijttegels bij Roobol 04
Wees creatief
Tapijttegels
 

38 artikelen

Pagina
Aflopende volgorde

38 artikelen

Pagina
Aflopende volgorde