Ga voor het allerbeste interieuradvies

Geen kleine lettertjes...

Alle informatie over onze acties.

Veel producten worden bij Roobol niet alleen vakkundig, maar ook gratis voor je gelegd of gemaakt. Dat is natuurlijk fantastisch, maar we snappen ook dat het vragen bij je oproept. Want kan dat eigenlijk wel? Vakmensen moeten toch ook betaald worden? Dat klopt! Om op deze manier toch de kwaliteit te garanderen die we beloven, hebben we een aantal voorwaarden verbonden aan onze acties. Wanneer wordt iets wel gratis gelegd of gemaakt en wanneer niet? Je leest het hier!

Meteen door naar wat je zocht? Ga dan direct naar:


Gratis gelegd!*

Vinyl en tapijt: hoe heerlijk dat het allemaal voor je gelegd kan worden! Het scheelt je veel gedoe en we doen het graag voor je. En of het ook gratis kan? Na het lezen van de voorwaarden voor deze actie hieronder weet je meteen waar je aan toe bent!

Minimale besteding of afname?

De 'Gratis gelegd' actie gaat in vanaf het moment dat de waarde van alleen je tapijt of vinyl vloer minimaal 500 euro is. (Dit geldt ook voor een vloer welke met een tijdelijke folderaanbieding wordt aangeboden met de actie ‘Gratis gelegd’.) Hierbij zitten randartikelen als ondervloer, lijm en/of plinten niet inbegrepen. Kom je dus boven de 500 euro uit met je totale bestelling, maar is de waarde van alleen je vloer minder dan 500 euro, dan is de actie nog niet geldig. Deze actie is nooit toepasbaar in combinatie met outlet kwaliteiten.

Komt de totale waarde van alleen je vloer onder de 500 euro uit? Dan wordt er 79 euro aan voorrijkosten gerekend en de gebruikelijke legkosten.

De actie 'Gratis gelegd' gaat in op het moment dat de waarde van je tapijt of vinyl vloer gelijk is aan of hoger is dan onderstaande bedragen:

  • Vinyl vanaf 99,95 per meter*
  • Tapijt vanaf 99,95 per meter*

*Novilon, Interfloor, Desso, Bonaparte en Parade zijn uitgezonderd van de 'Gratis gelegd' actie.

PVC, laminaat en marmoleum doen niet mee aan de 'Gratis gelegd' actie met uitzondering van een folderactie. Bekijk de huidige folderacties hier.

Verder geldt dat je al bij een minimale afname van 20m² gebruik kunt maken van deze actie bij tapijt en vinyl. Bij een kleinere oppervlakte betaal je een meerprijs voor het leggen:

  • < 10m²: toeslag á 159 euro en de gebruikelijke legkosten.
  • 10-20m²: toeslag á 89 euro en de gebruikelijke legkosten.

Alleen in het Roobol verzorgingsgebied

Deze actie is geldig in het Roobol verzorgingsgebied. Dat is ongeveer 15 kilometer rondom onze winkels. Heb je vragen of twijfels over of je in ons verzorgingsgebied woont? Check het hier door je postcode in te vullen! Wanneer je adres buiten ons verzorgingsgebied valt, krijg je een melding dat leggen of plaatsen niet mogelijk is. Als je geen melding krijgt, dan kunnen we waarschijnlijk gewoon langskomen! Natuurlijk kun je ook altijd advies vragen aan onze stylisten in de winkels of online via chat en WhatsApp. Ze geven je graag extra duidelijkheid!

Geldig bij elke legwijze in elke ruimte?

Voor alle vloeren geldt dat deze actie toepasbaar is op de standaard legwijze in vierkante of rechthoekige kamers. Bij een meer arbeidsintensieve legwijze of ruimtes die een andere vorm hebben door schuinlopende wanden betaal je meestal een passende meerprijs voor het leggen. Deze actie is geldig voor elke woonruimte en kantoorruimte. Uitzonderingen zijn trappen (erg arbeidsintensief) en kleine ruimtes als een kast, toilet, badkamer, caravans en boten. Natuurlijk helpen we je voor een passende meerprijs ook graag met het stofferen van deze ruimtes.

Zijn aanverwante artikelen als plinten inbegrepen?

Het vakwerk zit ‘m in de details. Daarom is het plaatsen van onder andere plinten niet inbegrepen in deze actie. Zo betaal je bij bijvoorbeeld de 'Gratis gelegd' vinyl selectie niet het leggen van het vinyl, maar wel de prijs van de ondervloer, de plinten en het plaatsen van de plinten. Het geheel mooi afwerken van je vloer met plinten is vaak een tijdrovende klus en kost daarom wat extra. Toch nemen we daar graag de tijd voor, want juist die goede afwerking maakt dat jij straks apetrots bent op je nieuwe vloer.


Gratis gemaakt!*

Ieder raam is uniek en verdient daarom onze persoonlijke aandacht. Om ervoor te zorgen dat jouw raambekleding mooi aansluit bij je raam en je interieur maken we onze producten met de uiterste precisie op maat voor je. En het leuke is: het kan zelfs gratis! Of het ook in jouw situatie kan? Je leest het hier in de voorwaarden.

Geldig op alle raambekleding?

Deze actie is geldig op alle gordijnen, inbetweens en vitrages. Het op maat laten maken van raamdecoratie als bijvoorbeeld rol- en plisségordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen valt niet onder deze actie omdat het zulk specialistisch en arbeidsintensief werk is.

Maakt het uit welke maakwijze ik kies?

Gratis gemaakt is geldig op de basis maakwijze. Dat betekent dat gordijnen, inbetweens en vitrages met een enkele plooi gratis gemaakt worden en dat je alleen betaalt voor de stof en de benodigde onderdelen om je gordijn ook daadwerkelijk op te kunnen hangen (denk aan band, haken, garen en loodjes). Wil je liever een dubbele plooi? Geen probleem! Voor slechts een paar euro extra is het al geregeld. Ook kun je ervoor kiezen om je gordijnstof extra verduisterend te laten maken met een voeringstof. Het maken hiervan is dan gratis en je betaalt alleen iets extra voor de verduisterende stof. 

Kortom: de basis is vaak gratis. Wil je extra opties toevoegen aan je gordijn, dan betaal je daar iets extra voor. Klinkt best logisch toch?

Zit de gordijnrails of roede er ook bij?

Het plaatsen van de roede of rails hoort niet bij het maken van je gordijn en valt daarom niet onder de actie 'Gratis gemaakt'. Voor het plaatsen sturen we een goede, vakkundige monteur bij je langs die ervoor gaat zorgen dat jouw gordijnen en rails of roede je interieur straks echt laten shinen en je geen last gaat krijgen van piepende of haperende gordijnrails. Een gordijnrails of gordijnroede horen dus wel echt bij je nieuwe gordijn. Je ziet én hoort het verschil wanneer er vakwerk geleverd wordt. En dat is het bedrag zeker waard!


Gratis bezorgd!*

Te weinig ruimte in je eigen auto om al die pakken laminaat of dat grote vloerkleed kwijt te kunnen? Laat ons het dan gewoon bij je bezorgen! Het scheelt je veel gesjouw en je verkleint het risico dat je zelf schade veroorzaakt aan je nieuwe aankoop tijdens het vervoeren. En wist je dat we ook gratis bij je kunnen bezorgen? Je leest hieronder wanneer dat het geval is.

Vloerkleden

Heb je een mooi vloerkleed gevonden? Leuk! We bezorgen het gratis bij je thuis bij online bestellingen van vloerkleden vanaf €99,95-. De enige uitzonderingen hierop zijn vloerkleden uit onze outlet collectie die van zichzelf al extra scherp geprijsd zijn of vloerkleden die je speciaal door ons op maat laat maken. Wil je er graag een antislip of tapijtreiniger bij bestellen? Dan betaal je alleen bezorgkosten voor die extra producten.

Laminaat en PVC

Van harte gefeliciteerd met je prachtige nieuwe PVC- of laminaatvloer! Natuurlijk komen we die gewoon bij je bezorgen als je dat fijn vindt. Wel is het goed om er rekening mee te houden dat je bestelling in dit geval wat groter is dan een gemiddeld pakketje. En dat vraagt wel wat extra zorg en aandacht. Omdat we het belangrijk vinden dat je vloer zonder beschadigingen bij je thuis wordt afgeleverd, bezorgen we je PVC of laminaat met een palletvrachtwagen bij je voor de deur. De bestelling is vaak zwaar en het bezorgen is daardoor erg arbeidsintensief. Daarom rekenen we voor deze leveringen bezorgkosten.

Tapijt en vinyl

Als je op zoek bent naar nieuw tapijt of vinyl, dan heb je vast wel eens gelezen dat deze vloeren op hele brede rollen geleverd kunnen worden. Het komt vaak voor dat we werken met rollen van 400cm breed om bij jou het allermooiste, naadloze eindresultaat af te kunnen leveren. Hoe fijn ook, die grote, zware rollen passen alleen niet in de gemiddelde bestelbus. 

Omdat we toch snappen hoe fijn het is als je nieuwe vinyl of tapijt wel bij je bezorgd kan worden, hebben we daarom een grote vrachtwagen geregeld waarmee we jouw aankoop zonder gedoe bij je kunnen afleveren binnen het Roobol verzorgingsgebied. Uiteraard met de grootste zorg en aandacht zodat alles netjes bij jou aankomt. Dit kost iets meer inspanning waardoor we er wel bezorgkosten voor vragen, maar het is het meer dan waard!