Ga voor het allerbeste interieuradvies

Horren

In het voorjaar is het natuurlijk heerlijk om je raam of je achterdeur open te zetten. Helaas kan dit ervoor zorgen dat muggen en vliegen hun weg je woning in vinden. Om dit te voorkomen is het belangrijk om te beschikken over goede op maat gemaakte horren!  Met de horren van Luxaflex® kunnen we ervoor zorgen dat elk raam en elke deur in je woning een passende hor heeft. Zo geniet jij ook binnenshuis van het voorjaar. Zeg maar gedag tegen al die insecten!

  • Op maat gemaakt
  • Ook met pollenwerend gaas
  • Gratis advies in onze winkels 
  • Beste kwaliteit
  • Diverse kleuren en structuren

Altijd op maat gemaakt

Advies over de juiste hor

Horren zijn er in alle vormen, maten, kleuren en soorten. Vind je al deze keuzes maar lastig? Dat kunnen we ons zeker voorstellen. Kom daarom langs één van onze winkels en onze interieuradviseurs kijken graag met je mee. Bekijk de collectie, stel je vragen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo weet jij dat je de juiste hor voor jouw woonsituatie kiest. Zien we je snel? 

Het beste advies

In één van onze 27 winkels of gewoon bij jou thuis!


De vele voordelen van horren

Over de voornaamste voordelen van horren hoeven we je waarschijnlijk niet veel meer te vertellen. Ze houden beestjes tegen zodat jij wanneer het weer het toelaat lekker je huis kunt luchten zonder dat je last hebt van vervelende vliegen of muggen. Maar wist je dat er ook horren zijn die klachten van hooikoorts binnen kunnen verminderen? Met speciaal pollenwerend gaas wordt ervoor gezorgd dat die vervelende pollen waar je zo van gaat niezen bijna niet meer binnen kunnen komen. Wel zo fijn! 

Veel eigenaren van huisdieren vinden een hordeur geen goed idee. Want wat als de hond er tegenaan loopt of de kat eraan gaat krabben? Geen zorgen! Hiervoor hebben we speciale scharnierende hordeuren met een schopplaat waar katten niet aan kunnen krabben en waar zelfs een kattenluikje in geplaatst kan worden. 

 

Horren op maat laten maken

Ieder raam en iedere deur is anders. Daarom worden onze horren speciaal op maat gemaakt. Voor elke situatie is er een passende hor. Onze maatnemers komen graag langs om de juiste maten op te meten zodat jouw nieuwe hor perfect past. Vervolgens stel je je hor helemaal naar wens samen. Zo kun je onder andere kiezen uit rolhorren, vaste horren, inzethorren en plisséhorren. Zowel voor deuren als voor ramen. 

Ook voor het gaas van je hor zijn er verschillende keuzes te maken. Kies jij voor Poll-tex® gaas, of ga je liever voor extra dun gaas wat bijna niet zichtbaar is waardoor je lekker naar buiten kan blijven kijken? Zelfs in de kleur zijn er verschillende keuze. Zo weet je ook nog eens dat je hor bij kozijnen passen.    

Horren