Ga voor het allerbeste interieuradvies

Vloeren laten leggen

Heb je jouw droomvloer gevonden? Dan wil je natuurlijk niets liever dan dat hij straks perfect in jouw huis ligt. Dat begrijpen we helemaal! Daarom hebben we een team echte vakmensen voor je klaarstaan die je maar wat graag helpen. Wil je verzekerd zijn van het allermooiste eindresultaat? Laat je vloer dan leggen door een Roobol vakman. 

Nu veel van onze vloeren al binnen een week vakkundig bij je gelegd! Vraag naar de mogelijkheden. 


Worden alle vloeren gratis gelegd?

Wanneer jij dat wilt, kunnen wij de vloer bij je laten leggen. Wil je daar niet te veel geld aan uitgeven, dan hebben we ook veel tapijt, vinyl en laminaat vloeren die we zelfs helemaal gratis kunnen leggen! Kijk alleen wel even hier of jouw project ook onder die actie valt.

Wat kost het leggen van mijn vloer dan? 

Valt je vloer niet onder de gratis gelegd actie, dan gelden er verschillende prijzen voor het laten leggen per soort vloer. Dit is o.a. afhankelijk van hoe arbeidsintensief het leggen van de vloer is. Hieronder vind je een overzicht van de vanaf prijzen van het laten leggen per soort vloer.

 • Laminaat: Vanaf € 14,50 per m2.
 • PVC dryback: Vanaf € 13,95 per m2.
 • PVC visgraat/hongaarse punt: Vanaf € 27,95 per m2.
 • PVC klik met geïntegreerde ondervloer: Vanaf € 15,50 per m2.
 • PVC visgraat met geïntegreerde ondervloer: Vanaf € 32,95 per m2.
 • PVC SPC: Vanaf € 16,50 per m2.
 • Vinyl: € 17,95 per strekkende meter. (400 cm breed)
 • Tapijt: € 17,95 per strekkende meter. (400 cm breed)
 • Marmoleum: Vanaf € 23,95 per m2. (Marmoleum leggen we vanaf 20 m2)

Bij een kleine oppervlakte of trappen betaal je een meerprijs voor het leggen:

 • < 10m²: toeslag á € 159,- en de gebruikelijke legkosten.
 • 10-20m²: toeslag á € 99,- euro en de gebruikelijke legkosten.

Let op: Deze prijzen zijn geldig voor rechte ruimtes en exclusief ondervloer. Voor het leggen van deze vloeren op bijvoorbeeld trappen en voor het leggen van ondervloeren of aanbrengen van egaline is een andere legprijs of toeslag van toepassing. Vraag hiervoor meer informatie aan een van onze adviseurs in de winkel.Vloer bestellen en afspraak maken voor laten leggen

Heb jij een vloer gezien die je graag wil laten leggen? Natuurlijk ben je welkom in onze winkels en helpen we je hier graag mee verder. We bespreken wat je nog nodig hebt aan plinten of ondervloer, berekenen een prijs en plannen wanneer nodig een afspraak voor het maatnemen en leggen. 

Heb je online een vloer gezien en wil je hiervan weten hoeveel het kost om deze te laten leggen? Dan kun je gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen. Klik bij je favoriete vloer op "bereken mijn prijs" vul het aantal m2 of strekkende meters in, kies voor laten leggen en vul je gegevens in. Eén van onze adviseurs bij jou in de buurt neemt dan snel contact met je op om je wensen te bespreken en hierna ontvang je een vrijblijvende offerte.

Legt Roobol ook vloeren in mijn woonplaats?

We leggen onze vloeren tot 15 kilometer vanaf onze winkels. Voor adressen van de dichtstbijzijnde winkels kun je hier je postcode invullen. Woon je verder weg, dan is het leggen van je vloer door onze vakmensen helaas niet mogelijk.Hoe laat komen de stoffeerders langs?

Wanneer je een afspraak hebt staan om je vloer te laten leggen, dan kun je de dag ervoor vanaf 09:00 's ochtends online bekijken hoe laat we bij je langskomen. Ga naar onze tijdsindicatiepagina en vul hier je ordernummer in om te kijken hoe laat je ons kunt verwachten!