Ga voor het allerbeste interieuradvies

We helpen je graag

Klantenservice

Meestgestelde vragen Voor jou gebundeld

Handig! Wij geven je alvast antwoord op de meestgestelde vragen!

Hoe laat komt Roobol bij mij langs?

Vanaf één werkdag voor het geplande bezoek (vanaf 09:00 uur) kun je een tijdindicatie opvragen. Ga hiervoor naar www.roobol.com/tijd/.

Hoe lang duurt het leggen van mijn vloer of plaatsen van de raambekleding?

De tijd die er met een opdracht gemoeid gaat, hangt natuurlijk af van het aantal ramen of de oppervlakte van de vloer. Reken met het leggen van een (laminaat)vloer dat er gemiddeld zo’n 70 m² per dag gelegd kan worden.

Hoe snel kunnen jullie de vloeren of raambekleding leveren?

Je kunt ervan uitgaan dat vanaf het moment dat je bij ons bestelt, je er na 6 tot 8 weken helemaal naar je zin bij zit. Heb je specifieke wensen? Dan doen we er alles aan om het zo te regelen dat het past bij jouw verbouw- of verhuisplanning. We raden je aan - zeker als je verhuist en niet zonder vloer of raambekleding wilt zitten - op tijd bij ons langs te komen. Soms loopt de planning ineens vol, waardoor de levertijd zomaar een week of twee weken langer kan zijn. Waarom zou je lang wachten met bestellen als je jouw droomvloer al hebt gevonden?

Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling?

PVC vloeren zijn veruit het meest geschikt bij vloerverwarming. Ze laten de warmte optimaal door wanneer de PVC vloeren verlijmd zijn. PVC vloeren zijn het sfeervolle alternatief voor plavuizen. Maar ook laminaat, tapijt, marmoleum en vinyl zijn in veel situaties geschikt. Bij laminaat is het erg belangrijk dat er een geschikte ondervloer wordt gelegd die de warmte goed doorlaat. En bij tapijt moet je erop letten dat het niet te dik is, want dat houdt veel warmte tegen. Verder moeten tapijt en vinyl altijd verlijmd worden; in combinatie met ondervloeren zijn ze niet geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Zeker weten dat je in jouw geval de juiste keuzes maakt? Onze adviseurs in de winkel of via de chat helpen je graag verder!

Levert Roobol in heel Nederland?

Met 27 winkels zijn we voor veel mensen goed bereikbaar. Woon je in Nederland en in een straal tot 15 kilometer rondom onze winkels, dan is het leggen van vloeren en monteren van raamdecoratie gewoon mogelijk. Woon je verder bij ons vandaan maar wel in Nederland? Het leggen en plaatsen van de producten doen we dan graag in overleg en is afhankelijk van de opdracht. Bestelde producten kunnen we ook met Dynalogic of Transmission in heel Nederland bij je thuis bezorgen.

Wat houdt gratis leggen en gratis maken in?

Veel vloeren worden gratis gelegd door ons. Natuurlijk zijn er uitzonderingen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een opdracht die extra werk met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van vloeren in bijzondere patronen of aan het bekleden van een trap. Datzelfde geldt voor het gratis maken van gordijnen en het plaatsen van raambekleding. Bij speciale confectie rekenen we de extra kosten door. De kosten van arbeid zijn in die gevallen simpelweg hoger. Vaak is dat juist een reden om het niet zelf te doen, omdat onze vakmensen hun kwaliteiten hierin kunnen bewijzen! Kom langs in één van de winkels en laat onze adviseurs berekenen wat jouw nieuwe vloer of raambekleding gaat kosten.

Wat gebeurt er allemaal van het adviesgesprek tot het eindresultaat?

Bij de eerste afspraak met Roobol staat alles in het teken van een vrijblijvend, eerlijk advies. Dat kan in onze winkel zijn, maar ook bij je thuis of op kantoor. Wanneer je helder hebt waar je blij van wordt, komen we bij je maatnemen. Producten worden op maat besteld en bij je thuisbezorgd. Volgens afspraak komen onze vakmensen de vloeren passend leggen en de raamdecoratie precies plaatsen. Blijkt er na afloop iets niet te kloppen aan de montage of het product? Dan maak je gebruik van onze service. Alles voor een blije klant.

Klantenservice Roobol

Direct contact

Heb je liever direct contact met één van onze adviseurs? Zij helpen jou graag verder.

Nog meer antwoorden!

Waar gaat je vraag over?