Ga voor het allerbeste interieuradvies

Raamdecoratie

Raamdecoratie of raambekleding. Hoe je het ook noemt, bij Roobol vind je alle soorten maatwerk raamdecoratie: gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen en meer! 

  • Ruime keuze uit groot assortiment
  • Het beste advies, passend bij jouw situatie
  • Vakkundig voor je opgemeten en geplaatst

Raamdecoratie op maat voor elk raamDe basis voor jouw huis
Raamdecoratie bij RoobolRaamdecoratie op maat

Bij raamdecoratie of raambekleding denk je misschien aan luxueuze horizontale of houten jaloezieën, terwijl de ander op zoek is naar plisségordijnen. Waarschijnlijk denk je voor je slaapkamer aan andere raamdecoratie dan voor je woonkamer. En wij? Wij denken graag met je mee met de kennis van alle soorten raamdecoratie.

In onze winkels vind je de grootste collectie maatwerk raamdecoratie. Kies uit duizenden stoffen en materialen. Hoe je het product ook wilt hebben, wij maken het voor je op maat. Onze vakmensen komen de raamdecoratie graag inmeten en ophangen.

Kom eens langs en laat je adviseren door onze enthousiaste interieurspecialisten.

Het beste advies

In één van onze 27 winkels of gewoon bij jou thuis!Ideeën voor bij jouw thuis
Wooninspiratie voor jouw ramen

Met alle soorten en maten raamdecoratie is het goed om rond te kijken naar de vele mogelijkheden en stijlen om erachter te komen wat jij nou echt mooi vindt! Wij laten je graag wat verschillende opties in verschillende ruimtes zien. Kom je er nog niet uit? Onze adviseurs staan voor je klaar om mee te denken.
Nog meer inspiratie nodig?Raamdecoratie voor elk interieur in alle vormen en maten

Raamdecoratie draagt veel bij aan de perfecte sfeer in huis, maar moet daarnaast ook praktisch zijn in gebruik. Of je nu een slechte slaper in huis hebt die van elk straaltje zonlicht wakker blijft, of je blikken van glurende buren buiten wilt houden, wij zoeken een passende oplossing en helpen je met het vinden van raamdecoratie voor jouw wensen en interieur.  In ons ruime assortiment raamdecoratie vind je onder andere houten jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en zelfs screens en horren. En omdat alle raamdecoratie speciaal op maat gemaakt wordt, is er een mooie en passende oplossing te vinden voor elk interieur!

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Het ophangen van raamdecoratie is voor de één heel makkelijk, maar een ander wil er niet eens aan denken. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar onze vakidioten staan te trappelen om je raamdecoratie in te meten en te komen plaatsen. Het voordeel? Jij kiest en de rest doen wij! Je hebt nergens omkijken naar. Je doet de deur open en even later heb je een heel nieuw interieur door je nieuwe raamdecoratie van Roobol. Wil je jouw gordijnen of zonwering gewoon lekker zelf ophangen? Geen probleem; dan kun je ze ophalen in een Roobol winkel of laten we de raamdecoratie bij je thuis bezorgen.

Raamdecoratie van de beste merken

Dé bekende merken in raamdecoratie zijn Luxaflex® en bece®. Naast deze merken leveren we ook onze eigen huismerk R-line. Zo is er altijd een passende keuze voor elk interieur. Je vindt in de Roobol winkels een inspirerende wand met alle soorten raamdecoratie van de verschillende merken. Natuurlijk kun je je ook online laten inspireren. Bekijk de merkenpagina's van bece®, Luxaflex® en R-line raamdecoratie. Ook voor elektrisch bedienbare raamdecoratie of raamdecoratie die je met je telefoon kunt bedienen, ben je bij Roobol aan het juiste adres. Onze enthousiaste adviseurs laten je in de winkels graag zien hoe makkelijk de raamdecoratie te bedienen is. Maak een afspraak of kom langs in één van onze winkels.

Advies over je nieuwe raamdecoratie 

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel verschillende soorten en elke ruimte en raam is weer anders. Misschien heb jij een grote schuifpui, of wil je iets voor je draai-kiep raam in de badkamer? Weet jij niet waar je moet beginnen? Begrijpelijk! Maar gelukkig helpen onze adviseurs je graag verder! Wil je je eerst online oriënteren? Vraag advies via onze chat of whatsapp. Of kom gezellig langs één van onze winkels om alle mogelijkheden voor raamdecoratie te bekijken en al je vragen te stellen aan onze enthousiaste adviseurs. Toch liever dat er iemand thuis met je meekijkt? Boek dan gratis interieuradvies aan huis en wij helpen je aan de perfecte raamdecoratie voor jouw thuis!