Ga voor het allerbeste interieuradvies

raamdecoratie gordijnen
raamdecoratie aanbieding
raamdecoratie jaloezieen
Van gordijnen tot jaloezieën

Raamdecoratie op maat

Bij raamdecoratie of raambekleding denk je misschien aan vitrages en overgordijnen. Of je denkt juist aan luxueuze horizontale of houten jaloezieën. Voor een andere ruimte denk je aan praktische rolgordijnen. En wij? Wij denken graag met je mee met de kennis van alle soorten raamdecoratie. In onze winkels vind je de grootste collectie maatwerk raamdecoratie. Kies uit duizenden stoffen en materialen. Hoe je het product ook wilt hebben, wij maken het voor je op maat. Onze vakmensen komen de raamdecoratie graag inmeten en ophangen. Kom eens langs en laat je adviseren door onze enthousiaste interieurspecialisten.

Raamdecoratie - zonwering op maat

Raamdecoratie - Gordijnen, inbetweens en vitrages

Beste prijs en kwaliteit? Check!

Raamdecoratie voor elk interieur

Raamdecoratie draagt veel bij aan de perfecte sfeer in huis, maar mag daarnaast ook praktisch in gebruik zijn. Omdat je naast een fietspad woont, waar fietsers de boterhammen op je eettafel kunnen tellen of omdat je een slechte slaper in huis hebt die van elk straaltje zonlicht wakker blijft. Daar houden wij rekening mee en helpen je met het vinden van raamdecoratie passend bij jouw wensen en interieur. Zo maakt jouw favoriete raamdecoratie je leven nog leuker en mooier.

Ultiem gemak! Jij kiest en wij regelen alles

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Het ophangen van raamdecoratie is voor de één heel makkelijk, maar een ander wil er niet eens aan denken. Voor ons maakt het niet uit, maar onze vakidioten staan te trappelen om je raamdecoratie in te meten en te komen plaatsen. Het voordeel? Jij kiest en de rest doen wij! Je hebt nergens omkijken naar. Je doet de deur open en even later heb je een heel nieuw interieur door je nieuwe raamdecoratie van Roobol. Wil je jouw gordijnen of zonwering gewoon lekker zelf ophangen? Geen probleem; dan kun je ze ophalen in een Roobol winkel of laten we de raamdecoratie bij je thuis bezorgen.

Jouw huis + onze passie = topmatch!

Raamdecoratie van Luxaflex® en bece®

Dé bekende merken in raamdecoratie zijn Luxaflex en bece. De beste kwaliteit raamdecoratie op maat gemaakt voor elk interieur. Je vindt in de Roobol winkels een inspirerende wand met alle soorten raamdecoratie van beide merken. Natuurlijk kun je je ook online laten inspireren. Bekijk de merkenpagina's van bece en Luxaflex raamdecoratie. Ook voor elektrisch bedienbare raamdecoratie of raamdecoratie die je met je telefoon kunt bedienen, ben je bij Roobol aan het juiste adres. Onze enthousiaste adviseurs laten je in de winkels graag zien hoe makkelijk de raamdecoratie te bedienen is. Maak een afspraak of kom langs in één van de Roobol winkels.