Ga voor het allerbeste interieuradvies

Bezorgen, voor het extra gemak

Wij nemen de bezorging graag van je over omdat het vervoeren van vloeren of raamdecoratie nu eenmaal niet in elke auto even makkelijk is. Bovendien weten ervaren bezorgers als geen ander hoe ze producten onbeschadigd bij jou thuis moeten krijgen. Als we de producten bij je thuis komen leggen of plaatsen, nemen we de producten natuurlijk zoveel mogelijk gelijk mee. Besluit je om zelf de producten te gaan leggen of plaatsen? Dan betaal je alleen de bezorgkosten of kies je gewoon voor afhalen in één van onze winkels.


Bezorgkosten voor jouw bestelling

Vloerkleden, pakken laminaat of plinten hebben geen standaard pakketvorm en vragen om speciaal transport. Daarvoor worden verschillende bezorgkosten gehanteerd.

 • Standaard bezorgkosten: €27,50
 • Bezorging vloerkleden: €19,95
 • Bezorging van pallets met max. 40 pakken (o.a. laminaat): €79,-
 • Bezorging van hoge plinten (per 5 stuks): €27,50
 • Bezorging van afdekplinten (per 20 stuks): €27,50
 • Bezorging van houten wandpanelen: €29,95 per paneel 
 • Bezorging van grote rollen per rol (o.a. tapijt, vinyl en rollen ondertapijt): €99,-
  (Grote rollen worden alleen binnen ons verzorgingsgebied bezorgd. Eén rol is ongeveer 4 strekkende meter.)

Laminaat en PVC vloeren worden geleverd op een pallet:

 • Bezorging kost €79,- per pallet (max. 40 pakken)
 • Voor ondervloeren en plinten (per bundel) kost de bezorging €27,50 extra

Bezorgkosten vermijden? Kies dan voor afhalen in een van onze winkels. Ophalen in de winkel is namelijk altijd gratis. Tijdens het bestelproces kun je de voor jou dichtstbijzijnde winkel selecteren.


Van bestellen tot in huis

Je kunt erop rekenen dat we alles op alles zetten om de bestelling zo snel en goed mogelijk te bezorgen. Zodra we je bestelling aanmelden bij een externe vervoerder, krijg je altijd een e-mail met de contactgegevens van de vervoerder. In deze e-mail staat ook een tijdindicatie voor de bezorging. Bij een standaard bezorging (door Dynalogic of Transmission) ontvang je naast de informatie per e-mail ongeveer een uur voor aflevering een sms met een exact bezorgtijdstip.

Als je er niet uitkomt of er zijn nog vragen, helpen we je graag. Onze klantenservice staat voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur.


Aandachtspunten

Kies je voor gemak en laat je je bestelling bezorgen? Dan kun je na het plaatsten van je bestelling even lekker ontspannen! Wel is het goed om een aantal dingen over je bezorging in gedachten te houden.

Tot aan de eerste deur of drempel

De pakketten die we bezorgen zijn doorgaans veel zwaarder en groter dan je gemiddelde brievenbuspakketjes. Door het grote gewicht wordt bij onze bezorgdienst daarom altijd als regel gehanteerd dat er bezorgd wordt tot aan de eerste deur of zover de pompwagen kan komen. Hiermee brengen we je nieuwe vloer, raambekleding of vloerkleed zo dicht mogelijk bij je thuis, maar niet bij je naar binnen.

Dat er niet binnen bezorgd wordt lijkt misschien lastig, maar het heeft vooral ook voordelen. Zo voorkomen we bijvoorbeeld dat er tijdens het naar binnen rijden van je bestelling schade wordt veroorzaakt aan je deur(posten) of aan je kruipluik vanwege de grote druk die erop komt te staan. Dat scheelt ook jou weer een vervelende situatie!

Verder is het goed om in gedachten te houden dat bijvoorbeeld een vol pallet vanwege het gewicht nooit in een persoonslift gezet kan worden en dat onze pompwagen niet geschikt is om over een grindpad te rijden. In dit laatste geval wordt een pallet daarom neergezet bij het begin van het grindpad.

Bezorgen of verhuizen?

Ten slotte is het goed om er rekening mee te houden dat onze bezorgers vooral vervoerders zijn die heel goed weten hoe ze pakketten onbeschadigd bij jouw adres bezorgd moeten krijgen, maar niet als erkend verhuizer zijn opgeleid. Om hen te beschermen is het daarom door de Arbowetgeving niet toegestaan om bijvoorbeeld de pakken laminaat die buiten zijn bezorgd bij je naar binnen te tillen. Fijn om dat vooraf alvast te weten!