Ga voor het allerbeste interieuradvies

Deel jouw foto via #roobolinhuis

Elke dag maken we heel veel mensen blij met de mooiste vloeren en raamdecoratie. We genieten van het inspireren, uitzoeken, vakkundig plaatsen en... jouw foto's! Ben je enthousiast over jouw nieuwe interieur? Dan vinden we het superleuk als je jouw foto's met ons deelt met #roobolinhuis en @roobol. Wij zijn namelijk ook ontzettend benieuwd hoe het is geworden en we gebruiken ze graag om er anderen mee te inspireren!

Deel en win!

Op het moment dat je jouw Roobol interieurfoto met ons deelt en ons toestemming geeft deze content te gebruiken met #jaroobol, dan maak je kans op een vloerkleed naar keuze t.w.v. 200,-. Volg de instructies voor het delen van je content en wij kiezen elke maand een winnaar die een vloerkleed uit mag komen kiezen in een van onze winkels! Dus waar wacht je op? Deel je content en win!

 

Deel je je foto met ons? Dan vragen we je altijd om toestemming om je foto te gebruiken. Je kunt dan jouw akkoord geven door te reageren met #jaroobol. Omdat we het fijn vinden dat je weet waar je aan toe bent als je je foto met ons deelt, hebben we wel een aantal regels opgesteld. Wanneer je ons akkoord geeft met #jaroobol, geef je ons toestemming om:

  • Jouw foto (met naamsvermelding) op onze eigen socials te delen.
  • Jouw foto (met naamsvermelding) in onze nieuwsbrief te gebruiken.
  • Jouw foto (met naamsvermelding) te gebruiken in advertenties en drukwerk zoals folders en magazines.
  • Jouw foto (met naamsvermelding) te gebruiken op onze website.

Belangrijk: Wil je liever niet meer dat we jouw foto gebruiken? Laat het ons dan weten! Het blijft tenslotte jouw content.

Dit krijg je er allemaal voor terug:

  • Gratis reclame via onze socials, website en soms zelfs via magazines.
  • Elke maand kans op een vloerkleed naar keuze t.w.v. 200,-
  • Waardering van onze klanten die jij met jouw foto's inspireert.
  • Eigen regie wanneer je liever niet meer wilt dat je foto actief door ons gebruikt wordt.

 


@ateachershome
@excentriekchique
@oude_postweg