Ga voor het allerbeste interieuradvies

Ondervloeren

Een vaak vergeten onderdeel van de vloer is de ondervloer. Een goede ondervloer verlengt de levensduur van je vloer, werkt geluiddempend en vergroot het rendement van vloerverwarming. 

  • Verlengt de levensduur van je vloer
  • Werkt geluiddempend
  • Zorgt voor meer comfort
  • Beschermt de klikverbinding
  • Ook voor vloerverwarming

Ondervloeren bij Roobol 02
Ondervloeren bij Roobol 01
Ondervloeren bij Roobol 03
Verleng de levensduur van je nieuwe vloer

De basis van elke vloer

Een goede ondervloer is van levensbelang! Ondervloeren beschermen namelijk je nieuwe vloer. Ze zorgen ervoor dat het tapijt bijvoorbeeld minder snel slijt, de klikverbinding van je laminaat niet kapot springt en de betonnen vloer niet door het vinyl prikt. Ondervloeren zorgen echter niet alleen voor een verlengde levensduur van je vloer, ze werken ook geluiddempend. Wel zo fijn als je onderburen hebt. In onze collectie vind je verschillende ondervloeren die ook geschikt zijn om te gebruiken in appartementen.

Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat ondervloeren meer comfort geven aan je vloer. Ondertapijt geeft meer veerkracht aan je tapijt waardoor het tapijt nog zachter aanvoelt. Natuurlijk vind je bij Roobol ook ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. In onze winkels geven onze adviseurs je graag advies over de beste ondervloer voor jouw woonsituatie.

Extra lange levensduur
Ondervloeren
 

20 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

20 artikelen

Van hoog naar laag sorteren