Ga voor het allerbeste interieuradvies

Disclaimer

Roobol besteedt veel zorg aan de creatie en het onderhoud van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Roobol kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. Ook aan afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen kunnen per beeldscherm afwijken in kleur onder invloed van de helderheid en resolutie van het beeldscherm. De kleur van een product in de afbeeldingen is in alle gevallen een benadering van de werkelijke kleur van het product. Getoonde levertijden zijn een indicatie. Voor levertijden zijn wij onder andere afhankelijk van onze leveranciers en hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. 

De volledig website is het exclusieve eigendom van Roobol. Roobol geeft de bezoeker van deze site toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden voor eigen gebruik onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Roobol verstrekt, worden opgenomen in de database van Roobol. Deze gegevens worden door Roobol slechts gebruikt voor administratieve doeleinden.