Ga voor het allerbeste interieuradvies

PVC Trapbekleding 

Je trap laten bekleden met onze PVC is een hele goede keuze wanneer je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke trap die er ook nog eens mooi uit ziet!
De voordelen van PVC trapbekleding:

  • water- en vuilafstotend
  • vakkundig gelegd door onze vakmannen
  • slijtvast
  • ook naadloos te leggen
  • prettig loopgeluid
  • ruime keuze in hout- en betondessins
  • extra grip door antislip profielen (zwart, zilver en RVS)
  • kies voor hetzelfde PVC als dat op je vloer ligt

PVC op je trap uit onze eigen collectie
Jouw PVC vloer op je trap

Houd je van eenheid in huis? Kies er dan voor om jouw PVC vloer door laten lopen op je trap! Onze stoffeerders kunnen je PVC vloer gewoon doorleggen op je trap. Zo krijg je een mooi geheel wat zorgt voor een rustige uitstraling. De treden worden mooi afgewerkt met antislip profielen. Wel zo veilig! Je gekozen PVC planken worden netjes op maat gemaakt en op je trap bevestigd. Let wel op, heeft je trap wat bredere treden, dan kan het zijn dat de planken van je gekozen PVC vloer niet breed genoeg zijn. In dit geval zal er een kleine naad te zien zijn op de tredes.

 

Naadloze trapbekleding met PVC stroken

Kies jij liever voor een strakke naadloze trapbekleding van PVC? Dan kan je je trap laten bekleden of zelf bekleden met voorgesneden dryback PVC stroken uit onze PVC trappen collectie. Ook deze PVC stroken komen uit onze eigen collectie. Wil jij dus ook je vloer laten leggen, dan kan je deze mooi op elkaar laten aansluiten! De PVC stroken worden verlijmd op je trap en worden verkocht per 4 treden. Standaard komen de stootborden in hetzelfde dessin als je kiest voor je treden. Wil jij de traptreden er echt uit laten springen? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor witte stootborden. Zie hierboven het mooie effect van deze manier van stofferen.

Ook bij naadloos stofferen worden de traptreden afgewerkt met een speciale eindstrip die zorgt voor extra grip. Deze is in verschillende kleuren leverbaar en sluit mooit aan op de treden. Meer weten over deze vorm van trapbekleding? Onze adviseurs vertellen je er graag alles over!Wanneer is je trap geschikt voor PVC trapbekleding?

Het speciale PVC dat we gebruiken is een zeer dun materiaal dat we op een traptrede verlijmen, daarom is het belangrijk dat je treden helemaal vlak en waterpas zijn. Als je trap al een aantal jaar oud is, dan kan het zijn dat er looppaden in het hout zijn ontstaan. Als dit het geval is, dan is het noodzakelijk dat je je treden eerst netjes uitvlakt voordat wij je nieuwe trapbekleding kunnen installeren.

Heb je niet de mogelijkheid om je treden zelf uit te vlakken? Dan is onze traprenovatie collectie misschien wel een goed alternatief voor je! 


Advies over trapbekleding van PVC

Het bekleden van een trap met PVC, is nogal een precies werkje. Onze vakmannen helpen je hier dan ook graag mee! Kom langs in één van  onze winkels om de mogelijkheden te bespreken en kies jouw perfecte trap of maak een afspraak voor advies aan huis.