Ga voor het allerbeste interieuradvies

Tapijt trapbekleding

Je trap laten bekleden met tapijt is altijd een goede keuze om je trap een warme en comfortabele uitstraling te geven.
Voordelen van je trap bekleden met tapijt:

  • De beste bescherming voor je trap tegen slijtage
  • Goed voor de akoestiek in huis (en je buren)
  • Keuze uit honderden tapijtsoorten met of zonder print
  • Comfortabel om op te lopen
  • Roobol is dé specialist in het bekleden van jouw trap met tapijt
  • Zowel op open als dichte trappen mogelijk

Een trap die bij jou past
Het kiezen van het juiste tapijt

Bij het kiezen van het perfecte tapijt voor je trap, is het belangrijk om rekening te houden met hoe druk je trap in gebruik is. Als je trap dagelijks veel wordt gebruikt omdat je woonkamer bijvoorbeeld op de 1e verdieping is of wanneer je vaak met je schoenen aan naar boven loopt, dan is het zeker aan te raden om tapijt te kiezen dat slijtvast en gemakkelijk schoon te maken is. Dit kan bijvoorbeeld bouclé tapijt zijn of tapijt met een korte pool.

Niet alleen het soort tapijt dat je kiest is belangrijk. Je wilt natuurlijk ook dat het er mooi uitziet en past bij jouw interieurstijl. Ook dan is de keuze voor tapijt een erg goede keus. Wij hebben namelijk honderden tapijten in onze collectie die geschikt zijn voor op je trap. Kies voor een echte eyecatcher met kleuren en patronen die heel mooi aansluitend op elke trede gelegd worden, of ga kies een egale kleur voor een rustigere look. Je trap met tapijt laten bekleden

Trapbekleding van tapijt wordt verlijmd of gespannen op ondertapijt. Door je tapijt te laten leggen op een verend ondertapijt gaat je trapbekleding jarenlang mee, creëer je een hoog loopcomfort en blijft je trapbekleding extra lang mooi!

Omdat we bij het plaatsen van tapijt op je trap gebruik maken van een ondervloer, hoeft je trap van tevoren niet super glad te zijn. Het enige wat jij hoeft te doen, is dat je uiterlijk de avond van tevoren onze speciale trap-primer aanbrengt op je trap om ervoor te zorgen dat het tapijt beter hecht. De rest doen wij voor je!

Kies je voor trapbekleding van tapijt dan ben je bij ons dus aan het goede adres. Onze vakmannen plaatsen het tapijt helemaal op maat en super strak op jouw trap. Jaarlijks bekleden zij met gemak meer dan 1700 trappen, dus je bent gegarandeerd van mooi een resultaat! 


Meer weten over tapijt op je trap?

Bekijk een groot deel van onze tapijten die geschikt zijn voor je trap online of kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren. Liever advies en huis en bekijken welk tapijt goed in jouw huis staat? Vraag gratis interieuradvies aan huis aan!