Ga voor het allerbeste interieuradviesBece® plisségordijnen

De uitgebreide collectie plisségordijnen van bece biedt stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm. Doordat er zoveel verschillende mogelijkheden en modellen zijn, past het plisségordijn in elke interieurstijl. Wist je dat plisségordijnen van bece ook heel geschikt zijn voor ramen met een bijzondere vorm? Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. De bece plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk soort raam bekleed kan worden.

  • Vloeren van topkwaliteit
  • Altijd volgens de laatste trends
  • Vakkundig voor je gelegd


Bece plisségordijnen kopen

Wil je weten of bece plisségordijnen ook in jouw interieur passen? In de Roobol winkels staan enthousiaste adviseurs voor je klaar om je advies te geven voor bece plisségordijnen in jouw interieur. Ga je bece plisségordijnen kopen, dan heb je een enorme keuze in kleuren, varianten, bedieningsvormen et cetera. In de onze winkels kun je alle varianten zien en het gemak van de verschillende bedieningsvormen zoals optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord ervaren. Heb je een keuze gemaakt? Dan doen wij de rest. We komen je plisségordijnen van bece graag inmeten. Wel zo fijn, want dan weet je zeker dat ze perfect passen. Eenmaal op maat gemaakt, komen onze mooimakers de bece plisségordijnen graag bij je ophangen!
Advies over bece plisségordijnen

Wil je nog meer advies over bece plisségordijnen? Of wil je meer weten over het inmeten en laten plaatsen van je raamdecoratie? Stel je vraag aan één van onze adviseurs via de chat of kom langs in één van de winkels van Roobol voor een advies op maat. Wil je zeker weten dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben op het moment dat het jou uitkomt? Maak dan een afspraak voor advies. Wil je meer weten over raamdecoratie van bece? Bekijk de bece merkenpagina.

Bece plisségordijnen
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.