Ga voor het allerbeste interieuradvies

Tijdsindicatie voor je bestelling

Hoe laat komt Roobol bij mij langs?

Eén werkdag voor het geplande bezoek kun je vanaf 09:00 uur een tijdsindicatie opvragen. Vul je ordernummer in. Je vindt het nummer rechts bovenaan op je aankoopbon.
Bekijk de veelgestelde vragen

Klantenservice Roobol

Direct contact Bel, mail of chat met Roobol

Heb je liever direct contact met één van onze adviseurs? Zij helpen jou graag verder.

Meestgestelde vragen Voor jou gebundeld

Handig! Wij geven je alvast antwoord op de meestgestelde vragen!

Waarom wordt mijn ordernummer niet herkend?

Controleer goed of je het juiste ordernummer invoert. Het ordernummer staat rechts bovenaan op de aankoopbon en is een 6- of 7-cijferig nummer. Bestaat je nummer uit 8 cijfers, laat dan het eerste cijfer weg. Alsnog geen resultaat? Stel je vraag dan aan onze medewerker via de chat of whatsapp of bel met 0180-644644.

Het tijdstip komt mij niet uit, wat nu?

Het kan gebeuren dat de geplande dag, die je samen met één van onze adviseurs hebt gekozen, door onvoorziene omstandigheden toch niet uitkomt. Je kunt dan contact opnemen met onze planners via 0180-644644 om te overleggen over het verzetten van het werk naar een andere dag en de daaraan verbonden kosten.

Waarom een tijdsblok van drie uur?

We geven een tijdsindicatie af in blokken van 3 uur. Dit kan helaas niet specifieker omdat uit ervaring is gebleken dat we rekening moeten houden met bijvoorbeeld plotselinge drukte onderweg of onverwachte uitloop van eerdere werkzaamheden. Bij ernstig oponthoud word je natuurlijk door ons gebeld.

Wat is de exacte aankomsttijd?

Helaas kunnen we geen exacte aankomsttijd geven vanwege bijvoorbeeld plotselinge drukte op de weg of uitloop van eerder werk. Onze medewerkers zullen altijd even bellen voordat ze bij het vorige adres wegrijden.

Word ik vooraf gebeld?

Onze medewerkers bellen altijd voordat ze vertrekken bij het vorige adres. Dit is ongeveer 15 tot 30 minuten van te voren. Er wordt dan gebeld naar het telefoonnummer wat ook op de aankoopbon staat. We bellen met een anoniem nummer.