Ga voor het allerbeste interieuradvies

28 afhaalpunten

Met 28 winkels en een magazijn zit er altijd wel een Roobol winkel in de buurt. Bepaal zelf in welke winkel jij jouw bestelling wilt afhalen. Zodra de producten binnen zijn, krijg je telefonisch bericht.
Afhalen in het magazijn of een winkel 

Je wilt zelf de vloer leggen of de raamdecoratie monteren? Natuurlijk kan dat ook. De producten worden dezelfde dag nog besteld, zodat je geen dag te lang hoeft te wachten. Zodra je producten in de door jou gekozen winkel binnen zijn, bellen we je gelijk op. Onze winkels krijgen één keer per week de producten aangevoerd. De gemiddelde levertijd is drie tot vijf werkdagen.


Online besteld?

Wanneer je online een bestelling hebt geplaatst en hebt gekozen voor afhalen in de winkel, dan krijg je per e-mail een bevestiging met een datum waarop je bestelling in de betreffende winkel voor je klaar staat. Zodra je bestelling in de winkel klaar staat, word je ook nog gebeld door één van onze medewerkers. 

Ook kun je je bestelling ophalen in ons magazijn. Hebben we het product op voorraad dan kun je het vaak dezelfde werkdag nog ophalen tussen 8.00 en 16.00 uur. Daarover wordt dan uiteraard contact met je opgenomen.

Retour?

Als bij het afhalen blijkt dat producten niet naar verwachting zijn of gebreken vertonen, nemen we ze kosteloos retour. We bieden altijd de mogelijkheid om een nieuw product te kiezen. Helaas kunnen we de producten die speciaal op maat gemaakt of besteld zijn niet terug nemen. Natuurlijk nemen we deze wel retour, als de producten niet goed gemaakt zijn. Meer daarover bij ruilen en retourneren.

Wil je een product komen retourneren in de winkel? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel.