Ga voor het allerbeste interieuradvies

Vloeren

Een vloer koop je bij Roobol. En of je nu op zoek bent naar Laminaat, PVC, vinyl, tapijt of marmoleum, we hebben het allemaal! Laat je inspireren en vind jouw droomvloer.

  • Vloeren van topkwaliteit
  • Altijd volgens de laatste trends
  • Vakkundig voor je gelegd
Terrazzolook vloer
Visgraat vloer
Tapijt Art Deco
Heel veel vloeren Gratis gelegd!*
De basis voor jouw huis

Vloeren bij Roobol

Samen komen we er wel

Wooninspiratie voor jouw vloer

Met zoveel soorten vloeren kan het lekker zijn om eens een avondje lekker weg te dromen en je eens goed te oriënteren op wat jij mooi vindt. Ga je voor PVC, laminaat of toch vinyl? En is tapijt misschien nog een optie? Onze medewerkers houden er ook van om daarover na te denken. Ze nemen je dan ook graag mee in hun woonwereld!

De beste vloeren vind je bij Roobol

Goed luisteren, daar begint het mee. Niet alleen naar wat je mooi vindt, maar ook naar hoe je lekker leeft. Een vloer geeft sfeer aan je huis, maar heeft het soms ook zwaar te verduren. Vloeren van vandaag de dag, kunnen gelukkig vaak tegen een stootje.

"Je zoektocht stopt waar Roobol begint!"

Vloeren die tegen een stootje kunnen

Komt je vloer in de woonkamer of in de slaapkamer? En heb je vloerverwarming of vloerkoeling? Wordt er gespeeld, gewerkt, gekookt, gegeten en gedanst? Wat mag het kosten? Allemaal vragen die nodig zijn om te bepalen wat voor soort vloer past bij het gebruik dat jij voor ogen hebt. En dan, heel belangrijk: wat vind je mooi? Als in: écht mooi! Want wonen is vooral ook beleving. Als we weten welke producten in aanmerking komen voor jouw huis, gaan we kijken naar de variaties. 

Kwaliteit is een goed begin

Bewust kiezen we voor goede merken met een bewezen kwaliteit. Daar worden onze klanten blij van, en wij dus ook. Naast Quick-Step, BerryAlloc, Moduleo, Desso, Parade, Bonaparte en Novilon, zit ook Forbo in ons rijtje leveranciers waar we jarenlang goede ervaringen mee hebben. Maar vergeet niet dat we ook onder de Roobolvlag producten hebben. Deze komen van minder bekende, maar even goede leveranciers waar wij onze naam aan willen verbinden. Voordeel is dat de prijs van deze vloeren vaak net iets lager ligt dan van de eerder genoemde bekende merken. 

Om het af te maken

Helemaal af is je vloer natuurlijk pas als er een vloerkleed op ligt. Klinkt logisch, voor de zithoek bijvoorbeeld, maar kan ook verrassend mooi zijn onder je eettafel! En ook de slaapkamer moet eraan geloven. Want dat frisse betonlook vinyl schreeuwt om een wollig kleedje dat je voeten goedemorgen wenst als je je warme bed verlaat. 

"Een kleed dat je voeten goedemorgen wenst!"

Vloerkleed op maat

Te klein, te kort, te breed, te lang, te smal. Als niks goed genoeg is, kom je voor je vloerkleed toch gewoon bij ons langs. Vanuit tapijt maken we elk vloerkleed dat jij wenst. In afwijkend grote maten, in alle patronen en kleuren die je kunt bedenken en met de afwerking die jij mooi vindt. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Kom langs als je denkt dat jouw vloerkleed niet te vinden is. Dat ligt namelijk bij ons verstopt en kan niet wachten op jou.

Bekijk onze tapijtcollectie