Ga voor het allerbeste interieuradvies

Stalenservice

Je zit thuis en kunt of wilt niet naar de winkel komen. Begrijpen we! Daarom is er nu onze stalenservice. Van veel vloeren kun je stalen voor 2 euro per staal aanvragen. De bezorging van de stalen is tot en met 3 stalen gratis. Bestel je er meer? Dan betaal je 12.95 bezorg- of afhaalkosten. Natuurlijk bezorgen wij je stalen binnen enkele dagen in een leuke stalenbox bij jou thuis. Zo kun jij, zonder dat je deur uit hoeft, zien hoe je toekomstige vloer staat in het interieur.Staal bestellen is eenvoudig

Het bestellen van een productstaal is eenvoudig. Je gaat naar de categorie van je keuze en kunt daar via het filter aangeven of je vloeren wilt zien waarvan een staal beschikbaar is. Jij bestelt en wij zetten alles op alles om jouw keuze zo snel mogelijk te leveren. Afhankelijk van de bezorgdienst heb je je pakket al binnen 2 tot 4 werkdagen in huis.

De vloer in jouw interieur

Wij raden aan om de staal/de stalen bij het raam op de grond te leggen en er een paar keer langs te lopen. Loop na een tijdje nog eens langs en laat je opnieuw verbazen door de mooie kleur! Je zult zien dat één kleur je overtuigt en de keuze steeds makkelijker wordt.

Je vloer kiezen en online bestellen

Ben je helemaal verliefd geworden op een bepaalde vloer? Dan kun je aan de hand van de aankoopbevestiging met artikelnummers snel en simpel online of in de winkel bestellen. Mocht dit niet helemaal lukken, dan staan onze adviseurs in de winkels telefonisch en online via chat en WhatsApp voor je klaar.

Je vloer zelf leggen of laten leggen?

Onze ervaren vloerenleggers kunnen met jarenlange ervaring de vloer tot in perfectie bij jou thuis leggen. Bestel je online en kies je voor laten leggen, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op om alle details te bespreken. Liever zelf aan de slag? We bezorgen binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuis.Een groot winkelstaal lenen

Zo'n staal per post is natuurlijk ideaal, maar er past natuurlijk geen hele plank door de brievenbus. Om een nog beter beeld te krijgen van hoe een vloer of een gordijn bij je thuis zou staan, kun je daarom ook onze grote winkelstalen even lenen. Dan zie je het grotere plaatje en is je keuze zo gemaakt! Interesse? Neem contact op met een van onze winkels. Dan is het zo geregeld!