Ga voor het allerbeste interieuradvies
Luxaflex PowerView® Motorisation

PowerView® Motorisation is een comfortabel en praktisch gemotoriseerd bedieningssysteem van Luxaflex®. Hiermee kun je jouw raambekleding eenvoudig bedienen via een afstandsbediening, of via een App op je telefoon of tablet. Het is een slimme manier om de lichtinval in je huis te regelen, of je nu de raambekleding naar boven of beneden wilt bewegen of wilt tuimelen.

  • Elektrische raamdecoratie op maat gemaakt
  • Het gemak van een smarthome
  • Op afstand en automatisch bedienbaar
  • Vakkundige montage Slimme raamdecoratie

Het Luxaflex PowerView systeem werkt draadloos en is volledig vooraf programmeerbaar en kan worden afgestemd op je voorkeur en wensen. Zo kun je eenvoudig alle PowerView aangestuurde raamdecoratie bedienen; van één raam tot het gehele huis, helemaal zoals jij het wilt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je nieuwe plisségordijnen in de ochtend automatisch te laten openen en deze in de avond weer automatisch te sluiten. Met de speciale app, die gekoppeld zit aan je Luxaflex raamdecoratie en PowerViewsysteem, kun je handmatig en vanaf een afstand je zonwering bedienen. Een extra voordeel is dat de raambekleding volledig koordloos is, waardoor de raambekleding voldoet aan de geldende childsafety wetgeving.

Smarthome

Het is ook mogelijk om het PowerVieuw systeem van Luxaflex te verbinden met verschillende smart-home systemen. Hierdoor kun je de raamdecoratie niet alleen bedienen met bijvoorbeeld Google-assistent, maar is het ook mogelijk om het PowerView automation te verbinden met een slimme thermostaat, waardoor je de kamertemperatuur onder controle kunt houden met je nieuwe raamdecoratie.  Door middel van jouw stem kun je de opdracht geven om je raamdecoratie te openen via je smarthome systeem, of zo afstemmen dat je verlichting automatisch aan gaat wanneer de jaloezieën sluiten... Makkelijker kun je het niet maken!Ervaar PowerView® van Luxaflex bij Roobol

Wil je het gemak van PowerView bediening van Luxaflex ervaren? Kom dan eens langs in één van de Roobol winkels. Onze adviseurs laten je graag zien hoe PowerView bediening werkt en wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur. Om je een goed voorbeeld te kunnen laten zien van alle mogelijkheden van het PowerView systeem, hebben we de onderstaande video voor je klaar staan. We laten je zien hoe je de raamdecoratie kunt bedienen met de afstandsbediening of met de app via je telefoon. 


Advies over Luxaflex PowerView® Motorisation

Wil je jouw huis een stuk slimmer maken en zie je het wel zitten om je nieuwe raamdecoratie te kunnen bedienen vanaf de bank? De adviseurs in onze winkels staan graag voor je klaar om je de mogelijkheden en opties te laten zien van de verschillende raamdecoraties die kunnen worden voorzien van het Luxaflex PowerView® Motorisation systeem. Onze winkels zijn ook nog eens voorzien van een speciale display, waardoor je deze nieuwe functies van Luxaflex kunt uitproberen. Plan hier direct een afspraak voor in één van onze winkels of plan een gratis afspraak voor onze advies aan huis service!Luxaflex powerview
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.