Ga voor het allerbeste interieuradvies

De leukste woninginrichter van 2021!

Het kan je zomaar overkomen. Je loopt langs een feestelijk verlicht dorpsplein, ruikt de heerlijke geur van de oliebollenkraam en ineens realiseer je het je: het is alweer bijna 2022! In gedachten komen herinneringen naar boven aan alles wat afgelopen jaar is gebeurd. Aan al die momenten dat je gelachen hebt en genoten van de mensen om je heen, een vakantie waar je lang naar hebt uitgekeken, of misschien wel de -coronaproof- (k)raambezoekjes. 

Misschien waren er naast de mooie momenten ook minder fijne herinneringen waardoor je het jaar liever wel snel afsluit. Ook dat snappen we. 2021 was, net als het jaar daarvoor, met corona nog steeds wel een gek jaar! Toch willen we het jaar positief afsluiten en nog één keer stilstaan bij een aantal momenten die we nooit meer zullen vergeten. Dit waren onze hoogtepunten in 2021: 



1 - Interieuradvies aan huis 

Weet je nog begin dit jaar? Winkels dicht, thuisblijven, avondklok; heel Nederland zat in een harde lockdown. Wat vonden we het jammer dat we je toen niet gewoon in onze winkels mochten ontvangen! Natuurlijk, we waren er gewoon voor je via onze chat, webshop, stalenservice en per telefoon, maar het was toch anders. Je miste het gezellige, ongedwongen gesprek onder het genot van een vers kopje koffie of thee. 


We misten het zo erg dat we besloten om het even helemaal anders aan te gaan pakken. Jij kan niet naar de winkel komen? Dan komen wij naar jou! Binnen een dag was het interieuradvies aan huis geboren en al snel gingen er tientallen adviseurs met tassen vol productstalen bij iedereen thuis langs. 


Was het wat extra gesjouw met die zware stalen? Ja. Maar was het het waard? Meer dan dat! Het warme welkom en de oprechte dankbaarheid die we vanuit jullie kregen was echt onbetaalbaar. Ondanks de mondkapjes, het ontsmetten en de anderhalve meter was het bovenal zó leuk om bij je thuis te mogen komen en nog gerichter advies te kunnen geven passend bij jouw woonsituatie. Dankjewel dat we je ook in deze tijd blij mochten blijven maken met een prachtig nieuw interieur! 



Interieuradvies aan huis werd zo’n groot succes dat we er na de lockdown niet meer mee gestopt zijn. Sterker nog, we hebben er een speciale winkel op wielen voor laten maken waarmee we nog meer producten mee kunnen nemen om bij jou thuis te laten zien. Iets voor jou? Maak dan hier gratis en geheel vrijblijvend je afspraak. Rijden wij onze winkel gewoon bij je voor! 



2 - Een moderne winkeluitstraling 

Niet alleen de bus was nieuw, er was in 2021 ook genoeg werk aan de winkel! Zo hebben we onder andere onze winkels in Amersfoort, Delft en Hellevoetsluis onder handen genomen en helemaal vernieuwd.  


Met een eigentijdse uitstraling en de altijd enthousiaste adviseurs die je van ons gewend bent kunnen we er weer voor een paar jaar tegenaan! Benieuwd hoe het geworden is? Kom eens langs en laat je inspireren! Kunnen we je meteen helpen met al je interieurvragen. 


3 - Hoera, 75 jaar

Misschien wel het grootste hoogtepunt van afgelopen jaar was ons 75-jarig jubileum. Voor Roobol een persoonlijke mijlpaal waar we heel erg trots op zijn! Alle reden dus ook voor een feestje en dat hebben we groots met je gevierd.

Zo hadden we een paar maanden lang knallende jubileumaanbiedingen en gaven we wekelijks de tofste cadeaus weg via onze Roobol Cadeaukalender. Onze persoonlijke favorieten? De limited edition Roobol feestsokken en linnen goodiebags. Met deze gratis feestartikelen werd het bij jou thuis namelijk ook een groot feest!



4 - Oktober Woonmaand met Dana 


Tenslotte blikken we ook met trots terug op de Oktober Woonmaand van 2021. We hadden onze stylist Dana op pad gestuurd om onderzoek te doen naar de trends voor 2022 en met succes!  


Zo wist ze de vier belangrijkste woontrends van het nieuwe jaar in diverse moodboards (je ontvangt ze hier!) te vangen, gecombineerd met ook de vier belangrijkste trendkleuren van 2022. Verder kon ze veel mensen helpen met hun persoonlijke interieurvragen en gaf ze waardevolle inzichten in hoe ons interieur er in de toekomst uit zal komen te zien. 


We zijn er trots op dat we zo’n samenwerking met een van onze vele topstylisten aan konden gaan! Dankzij Dana’s ontdekkingen -en natuurlijk alle andere hoogtepunten- hebben we namelijk niet alleen iets om met een glimlach op terug te kijken, maar vooral ook iets om naar vooruit te kijken!  



Via Roobol zijn er heel veel mogelijkheden om je interieur op te frissen, maar ook om het meteen klaar te maken voor de toekomst. Wanneer zien we jou in de winkel? 



Geschreven door Wendy

Marketing
Wendy

Samen met het team zorg ik voor leuke acties, inspiratie en innovaties!

Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak