Ga voor het allerbeste interieuradvies

Alles over de laatste woontrends!

Woonmaand 2022

Benieuwd naar dé woontrends en kleuren van 2023? Bij Roobol zijn we altijd op zoek naar de laatste woontrends. We nemen je graag mee in de laatste trends en een aantal van onze nieuwe collecties! 

RoyalRoods
Laat je inspireren

Woonmaand stylist Dana


Enthousiast. Stijlvol. Trendbewust.

Oktober is ieder jaar weer dé maand die volledig in het teken staat van wonen. De stylisten van Roobol hebben ook nu weer hun best gedaan om voor het komende jaar de nieuwste woontrends en ontwikkelingen te spotten en in twee mooie moodboards samen te stellen. Hierdoor weten we zeker dat je bij ons genoeg inspiratie kan vinden voor jouw interieur!

We nemen je graag mee in de nieuwste interieur ontwikkelingen van 2023 en vertellen je alles over de woontrends ‘Calming Colors’ en ‘Royal Roods’. Ben jij op zoek naar nieuwe inspiratie voor je interieur? Kom langs in één van onze winkels!

VIND JE WINKEL  

Woonmaand winactie!

Deze woonmaand geven wij samen met Brinker Carpets een mooi vloerkleed naar keuze weg! Ben jij de gelukkige winnaar? Dan kun je kiezen uit een van de prachtige kleden uit de Ensuite collectie! Wil jij weten wat je moet doen om dit kleed te winnen? Bekijk dan snel alles over deze winactie op de actiepagina.