Ga voor het allerbeste interieuradvies

Roobol Delft

Openingstijden

Feestdagen:
  1. Eerste Pinksterdag Gesloten
  2. Tweede Pinksterdag 12:00 - 17:00 u
Maandag 13:00 - 18:00 u
Dinsdag 09:45 - 18:00 u
Woensdag 09:45 - 18:00 u
Donderdag 09:45 - 18:00 u
Vrijdag 09:45 - 20:00 u
Zaterdag 09:00 - 17:00 u
Zondag 12:00 - 17:00 u

Open elke 1e zondag van de maand

Het allerbeste uit je adviesgesprek halen?

Maak een afspraak en kom langs

  • Woonstudio XL
  • Gratis parkeren
  • Rolstoelvriendelijk

Ik wil persoonlijk advies

Plan een adviesgesprek met een adviseur van Roobol Delft op een moment dat het voor jou uitkomt.

Afspraak in de winkel
Antwoord op al je woonvragen

Deskundig advies bij Roobol in Delft

Bij Roobol in Delft staan we voor je klaar en geven we je graag advies over welke vloer of raambekleding aansluit bij jouw woonwensen, -situatie en -gedrag. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en kunnen je op ieder gebied tips en tricks vertellen. Wist je dat Roobol in Delft de grootste collectie vloerkleden heeft van alle filialen? Sla dus snel je slag! Wil je zeker weten dat onze adviseurs in Delft alle tijd en aandacht hebben om je te adviseren in vloeren, gordijnen en zonwering? Maak dan een afspraak en krijg advies op een moment dat het voor jou uitkomt.

Werken bij Roobol Delft?

Ben jij gek op de laatste woontrends? Geniet je van het nadenken over de perfecte inrichting van een huis? En lijkt het je leuk om dat voor andere mensen te mogen doen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor ons gezellige verkoopteam zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste verkopers en verkoopsters die ons in de winkels komen versterken. Bekijk hier onze vacature voor verkoopmedewerker en wie weet kun jij binnenkort bij ons aan de slag!

Ons assortiment in Delft

Ben je op zoek naar outlet vloerkleden? Dan moet jij bij Roobol Delft zijn. Onze winkel in Delft heeft het grootste aanbod outlet vloerkleden beschikbaar. Kom langs en vind jouw prefecte vloerkleed! Wil je weten welk assortiment Roobol in Delft nog meer heeft? Hieronder vind je een overzicht. Graag tot ziens!

Vloeren bij Roobol Delft

Raamdecoratie bij Roobol Delft

Wandbekleding