Vloeren

Héél veel vloeren gratis gelegd!*

Op zoek naar een nieuwe vloer? Bij Roobol vindt u de beste vloeren voor een scherpe prijs. Bovendien worden veel vloeren 'gewoon' gratis bij u gemeten en gelegd. Vraag er naar in één onze winkels.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. Wordt het laminaat? Is het beter om een pvc-vloer te kopen? Of kiest u voor een zachte vloer met extra comfort, zoals tapijt of tapijttegels. Roobol helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste vloer! Enthousiaste adviseurs staan in de winkel voor u klaar om u, onder het genot van een kop koffie, te adviseren over nieuwe vloeren.

* vraag naar de voorwaarden

Heeft u vragen?
   0180 - 644 644
(ma t/m vr: 8:00 - 16:30 uur)

Voordat u bestelt:

Lees hier alles over afhalen, bezorgen, opmeten, stofferen en alle andere services van Roobol. Ontdek de klantenservice van Roobol. 

Laat u online inspireren en kom voor een uitgebreid advies naar één van de Roobol woonwinkels

Uw vloer ook gratis gelegd?

Het is belangrijk dat uw nieuwe vloer goed gelegd wordt! Een goed resultaat is dubbel genieten.

U hoeft alleen maar uw vloer uit te kiezen; wij zorgen er voor dat de ruimte opgemeten en uw nieuwe vloer vakkundig gelegd wordt! Héél veel vloeren worden door Roobol gratis gelegd!*

* vraag aar de voorwaarden

 

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Vloeren bij Roobol

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, bent u bij Roobol aan het juiste adres. Met een enorm assortiment vloeren is er voor elke woonstijl de meest passende vloer te vinden. Maar bij Roobol kijken we er niet alleen naar of een vloer binnen uw woonstijl past, wij kijken bijvoorbeeld ook naar het woongedrag. Wordt de vloer intensief belopen, dan heeft u uiteraard een vloer nodig die dat aankan. Of misschien heeft u vloerverwarming. Ook daar wordt door onze adviseurs rekening mee gehouden als u een keuze maakt voor een nieuwe vloer. Wij vinden het leuk om u goed te adviseren en te helpen met uw zoektocht naar nieuwe vloeren. Kom naar één van onze winkels, dan maken we er samen iets moois van!

Vloeren van bekende merken

Binnen de collectie vloeren heeft Roobol een groot aantal vloeren van bekende merken. Merken die zich in het verleden hebben onderscheiden door kwalitatief de beste vloeren te leveren. Daardoor kunnen we u garanderen dat, welke vloer u ook koopt bij Roobol, het één van de beste vloeren is. Bekende merken in onze collectie vloeren zijn:

- Berry-Alloc
- Bonaparte
- Desso
- Karpi
- Kronoflooring
- Moduleo
- Novilon
- Parade
- Quickstep

Naast deze bekende merken vindt u in onze collectie ook een groot aantal vloeren terug onder onze eigen naam. Dit zijn vloeren van minder bekende leveranciers, maar eveneens bewezen de beste kwaliteit vloeren. Het voordeel van de Roobol huiscollectie is dat u een vloer koopt tegen een hele scherpe prijs! Bovendien worden veel van onze vloeren ook nog eens gratis gelegd!* Vraag naar de voorwaarden in onze winkels.

Vloeren en vloerkleden

Veel vloeren vragen om extra aankleding. Breng extra sfeer en warmte in huis door een vloerkleed op uw vloer te leggen. Meestal worden vloerkleden op de vloer gelegd in een zithoek, maar vloerkleden kunnen ook gebruikt worden in het eetgedeelte. Ook wordt er bij gebruik van harde vloeren in slaapkamers steeds vaker gekozen voor een vloerkleed. Bij Roobol vindt u een enorme collectie vloerkleden. Bovendien worden veel van onze vloerkleden gratis bij u thuisbezorgd! Bekijk onze vloerkleden.

Meer over vloeren?

Wilt u nog meer weten over vloeren, over het opmeten van de ruimte of over het leggen van vloeren? Kom dan eens langs in één van onze winkels. We laten u graag zien wat we voor u in huis hebben. Onder het genot van een kop koffie wordt u uitgebreid geadviseerd door één van onze medewerkers. Graag tot ziens in één van onze winkels!