Ga voor het allerbeste interieuradvies

Stel je eigen vloerkleed op maat samen met FloorArt!

Het vinden van een vloerkleed dat perfect in je interieur past, is niet altijd zo gemakkelijk. Door de vele vloerkleden die in allerlei verschillende soorten kleuren, patronen en structuren worden aangeboden, kan het een langdurige zoektocht worden. Heb je al eens gedacht om je eigen vloerkleed helemaal zelf samen te stellen? In deze blog laten we je graag een nieuw concept aan je zien, waarvan we zeker weten dat je dit nog niet eerder voorbij hebt zien komen. Van speciale vormen tot en met het samenvoegen van verschillende vormen, alles is mogelijk bij het nieuwe concept: FloorArt.

Ontwerp je eigen FloorArt vloerkleed 

We hebben het hierboven eigenlijk al een beetje verteld, maar je kunt vanaf nu je eigen vloerkleed tot in de puntjes samenstellen. Waarschijnlijk is het voorgaande concept ‘vloerkleed op maat’ al wel eens een keer bij je voorbij gekomen, daarbij was het mogelijk om een vloerkleed uit te zoeken met je eigen gekozen maten. Met het nieuwe vloerkleden concept genaamd FloorArt kun je het vloerkleed van je dromen volledig zelf ontwerpen. Wil je een wooneiland creëren of verschillende vormen samenvoegen? Geen idee is te gek en bijna alles is mogelijk! Maak een keuze uit verschillende vormen vloerkleden

We hebben het hierboven eigenlijk al een beetje verteld, maar je kunt vanaf nu je eigen vloerkleed tot in de puntjes samenstellen. Waarschijnlijk is het voorgaande concept ‘vloerkleed op maat’ al wel eens een keer bij je voorbij gekomen, daarbij was het mogelijk om een vloerkleed uit te zoeken met je eigen gekozen maten. Met het nieuwe vloerkleden concept genaamd FloorArt kun je het vloerkleed van je dromen volledig zelf ontwerpen. Wil je een wooneiland creëren of verschillende vormen samenvoegen? Geen idee is te gek en bijna alles is mogelijk!Combineren kun je leren

Het zelf kiezen van een vorm is al een unieke manier om je eigen vloerkleed samen te stellen, maar met FloorArt kun je nu ook meerdere vormen met elkaar combineren. De trend ‘Layering’ met vloerkleden zie je steeds vaker voorbij komen. Het enige nadeel aan Layering is dat de vloerkleden op elkaar een hoogteverschil geven. Door het samenvoegen van vloerkleden met FloorArt heb je hier helemaal geen last meer van. De vormen worden aan elkaar verbonden, waardoor het één vloerkleed wordt zonder randen en verschillende lagen, maar je wel effect blijft behouden van layering. Het is natuurlijk ook mogelijk om verschillende ronde vloerkleden aan elkaar te laten maken in verschillende kleuren en patronen. Door combinaties te maken met een variatie aan vormen, heb je straks een uniek en gepersonaliseerd vloerkleed, waarvan je zeker weet dat die alleen in jouw interieur te vinden is!Kies je voor een effen vloerkleed of een dessin

Wil je echt jouw persoonlijke smaak en stijl in een vloerkleed verwerken, dan kun je zelfs een stapje verder met het samenstellen van je nieuwe vloerkleed. Naast dat je bijvoorbeeld twee vormen samen kunt voegen, kun je er ook voor kiezen om beide vormen een andere kleur, patroon of structuur te geven. Van effen vloerkleden tot vloerkleden met een patroon in dezelfde kleurgroep. Zo kun je een gedeelte van je vloerkleed laten maken met een patroon in een groene kleur en deze weer combineren met een grijze effen kleur. Kortom, de mogelijkheden en variaties zijn hierdoor eindeloos!


Gebruik de designtool van FloorArt

Waarschijnlijk hebben we je overspoeld met ideeën en inspiratie. Dat is ook niet zo gek, want er is zoveel mogelijk binnen het concept van FloorArt. Om je iets meer de weg te kunnen wijzen is er een speciale tool ontwikkeld, waardoor je alle vormen, patronen en kleuren kunt uitproberen in je eigen woonkamer door middel van een simpele app! Hierdoor kun je jouw droom vloerkleed eerst digitaal designen voordat je hem in één van onze winkels besteld. 
Advies over je nieuwe FloorArt vloerkleed

Ben je er klaar voor en heb je de mooiste samenstelling van vormen en kleuren gevonden? Dan staan onze adviseurs in de winkel voor je klaar om je prachtige vloerkleed te bestellen. Heb je hier en daar toch nog wat twijfels en wil je graag de verschillende kleuren en structuren in de winkel bekijken? Dan is natuurlijk geen enkel probleem, de adviseurs in de winkel geven je graag advies over het samenstellen van vloerkleden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de standaard collectie van FloorArt online te bestellen. Wanneer je een vloerkleed met speciale vormen en combinaties wilt samenstellen, dan ben je van harte welkom in één van onze winkels of plan hier een interieuradvies afspraak in!

Geschreven door Leonie

Online stylist
Leonie

Als online stylist help ik mensen graag bij het vinden van hun perfecte woonmatch. Gordijnen, vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en behang; samen maken we van jouw huis een thuis!

Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak