Ga voor het allerbeste interieuradvies

Enthousiaste Planner
voor 37 tot 40 uur 

Iedere dag vertrekken vanuit ons centraal magazijn meer dan zestig interieurvakmannen/-vrouwen om bij consumenten thuis werkzaamheden te verrichten. Ze leggen verschillende soorten vloeren, plaatsen binnenzonwering of raamdecoratie, hangen rails of roedes op, voeren traprenovaties uit, kortom, alle producten die we verkopen worden vakkundig bij de klant thuis verwerkt. Als planner zorg je dat het werk vooraf wordt ingedeeld op de juiste dag(en) met de juiste interieurvakman (-vrouw).

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen precies doen?

In onze 27 winkels worden producten en bijbehorende diensten verkocht om het huis van onze klanten tot en nog mooier "thuis" te maken. Vaak moeten eerst nog de exacte maten opgenomen worden door een van onze maatnemers, maar daarna gaan onze interieurvakmannen (en -vrouwen!) op pad.

Alle uit te voeren werkzaamheden worden door onze afdeling planning vooraf per werkdag ingedeeld op de dagen die afgesproken zijn met onze klanten. Afhankelijk van de plaats waar de klant woont, de kennis en kunde van de interieurvakman (of -vrouw) en de soort en hoeveelheid te verwerken producten wordt een optimale indeling per werkdag gemaakt.

Plannen bij Roobol gaat voornamelijk via het automatiseringssysteem, maar ook nog deels handmatig. Het uiteindelijk doel is te komen tot optimale routes en verdeling van werkzaamheden.

Afspraken die verzet moeten worden op het laatste moment om allerlei redenen vormen soms een pittige uitdaging, maar maken het werk wel uitdagend. Ook verzoeken vanuit een winkel voor een "snelle" afspraak in een overvolle planning hoort tot de dagelijkse gang van zaken.

Buiten het indelen van nieuwe opdrachten ga je ook serviceopdrachten indelen, waarbij je contact hebt met onze winkels en consumenten in verband met het maken van afspraken. Je hebt ook regelmatig contact met de collega’s die bij de klanten thuis aan het werk zijn en vragen hebben over de ingedeelde werkzaamheden. Ook het verdelen van de werkzaamheden van onze maatnemers/servicemedewerkers behoort uiteindelijk tot je takenpakket.

Vanzelfsprekend word je door ervaren medewerkers ingewerkt zodat je al snel zelfstandig
(een deel van) de totale werkverdeling kan doen.

Wij werken op ons hoofdkantoor van maandag tot en met vrijdag. Afhankelijk van de taken zijn de werktijden van 06:00 – 14:45, 07:00 - 15:45 of van 08:00 - 16:45, waarbij de medewerkers van de afdeling planning vaak het vroegst beginnen (om en om), maar ook het eerste klaar zijn.


Wat wij vragen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent altijd klantgericht.
 • Je bent stressbestendig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je kunt goed anticiperen, vooruitkijken en je weet wat aanpakken is.
 • Je vindt het niet erg om vroeg te starten, waarbij je zelf met je collega's de verdeling maakt wie de ene of andere dag als eerste begint.
 • Kennis en ervaring in het maken van een werkverdeling voor een grote groep medewerkers of het plannen van optimale routes is een pré, maar geen must. Wij leren je het vak heel graag!

Wat wij bieden

 • Vanzelfsprekend een baan bij een van de leukste bedrijven in de Randstad!
 • Een werkweek van 37-40 uur per week.
 • Een salaris vanaf € 2250,- per maand, afhankelijk van ervaring en kunde.
 • Een uitdagende en afwisselende baan met goede toekomstperspectieven bij een solide bedrijf.
 • Een leuke personeelskorting op ons assortiment.
 • Op fulltime basis tenminste 25 vakantiedagen per jaar
 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding

Over Roobol

Roobol is een middelgrote onderneming met 27 winkels in voornamelijk het westen en midden van Nederland en een advies aan huis service. Al meer dan 75 jaar zijn we dé specialist in vloeren, vloerkleden, gordijnen en raamdecoratie. Met moderne winkels, een succesvolle webshop, een ongekend breed assortiment en heel betrokken en deskundige medewerkers staan wij iedere dag klaar om de woondroom van onze klanten werkelijkheid te maken. Als bedrijf hebben we allemaal namelijk maar 1 doel: klanten blij maken!
Ons hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd vlakbij Rotterdam, in Barendrecht. Wij zijn een familiebedrijf met echte Rotterdamse “roots” en hebben een hele platte en open organisatie, waar ongeveer 175 enthousiaste collega’s werkzaam zijn.


Soort dienstverband: Fulltime.
Standplaats: Barendrecht.

Interesse?

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur vandaag nog jouw CV met motivatie naar solliciteren@roobol.com

Solliciteer direct:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De privacy policy en terms of service van Google zijn van toepassing.