Ga voor het allerbeste interieuradvies

Interieuradviseur aan huis regio Utrecht

Een flexibele baan met veel vrijheid waarin je iedere dag mensen blij maakt met jouw interieuradvies. Klinkt als een droombaan toch? Als interieuradviseur aan huis kan het. Is het iets voor jou? Bekijk de vacature en solliciteer direct!
 

Ga aan de slag bij Roobol!Ga aan de slag als thuisadviseur in regio Utrecht

Houd je van interieur en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Krijg je energie van mensen blij maken en ze helpen met goed advies? Dan ga je heel blij worden van deze baan!

Bij Roobol zijn we namelijk hard aan de weg aan het timmeren met ons ‘Interieuradvies aan huis’ team uit te breiden. Lijkt het jou leuk om iedere dag meerdere klanten thuis het beste advies te geven met de mooiste materialen en 1001 mogelijkheden. Daar hebben we jou als thuisadviseur heel hard bij nodig! Kom jij ons team in regio Utrecht versterken?

 

Wat ga je doen?

 
Geen dag, geen huis, geen woonwens is hetzelfde. Daarom is deze baan dynamisch en zeer afwisselend.

Via onze website maakt een klant eenvoudig een afspraak in een digitale kalender. Deze is zo ingericht dat jouw route logisch is en je tijd efficiënt wordt benut. Je hebt maximaal drie afspraken per dag, met vaste tijden.

We bellen al onze klanten van tevoren op, zodat we altijd het juiste materiaal bij ons hebben. Mocht de woonwens niet in je interieurbus aanwezig zijn, dan rijd je voor je afspraak even langs een van onze winkels.

Bij de klant thuis luister je naar hun woonwensen, zoek je de passende materialen erbij, meet je globaal de maten op en maak je een berekening voor de klant. Als de klant nog twijfelt, bel je hen na een paar dagen op om de offerte te bespreken. Tijdens de afspraak kom je met een glimlach binnen en verlaat je de afspraak na 1,5 uur met een goed gevoel en wellicht een order.

Aan het eind van de dag is er voldoende tijd om klanten voor te bellen, offertes na te bellen en je mailbox bij te werken.

Als je geen of slechts één afspraak hebt, mag je een dagje meedraaien in een van onze gezellige winkels en daar het verkoopteam versterken. Dit geeft je de kans om onze klanten op een andere manier te leren kennen en mee te genieten van de levendige sfeer in de winkel.


Wie ben jij?

Als onze thuisadviseur en het gezicht van Roobol ben jij iemand die:

 • Houdt van dynamisch werk, geen dag is hetzelfde!
 • Geniet van mensen blij maken
 • (Verkoop)ervaring heeft op het gebied van interieur of open staat om het te leren
 • Een gezellige, vlotte babbel heeft
 • Interieuradvies kan geven over vloeren, gordijnen en raambekleding
 • Het overzicht kan houden in een volle afspraakagenda en goed kan plannen
 • In het bezit is van een standaard rijbewijs B
 • Minimaal 30 uur per week beschikbaar inclusief zaterdag

Wat wij jou bieden:

 • Een ontzettend toffe en flexibele baan als thuisadviseur

 • Een eigen bus, laptop en telefoon

 • Een opleiding in onze Roobol Academy. Om het vak van interieuradviseur goed te leren, ga je eerst in een van onze winkels aan de slag zodat je snel alle ins en outs van het vak kent en ons bedrijf goed leert kennen.

 • Een contract voor minimaal 30 uur, inclusief de zaterdag

 • Een fijn familiebedrijf waar oog is voor mensen!

 • Een marktconform salaris en pensioenregeling

 • Veel gezellige collega’s om mee te sparren

 • Een leuke personeelskorting op ons assortiment.

 • Een bonus bij het behalen van een afgesproken omzet

  Meer weten over wat het inhoudt om thuisadviseur te zijn? Klik hier!


Over Roobol

Roobol is al meer dan 75 jaar dé specialist in vloeren, vloerkleden, gordijnen en raamdecoratie. Met moderne winkels, een succesvolle webshop, een ongekend breed assortiment en heel betrokken en deskundige medewerkers staan wij iedere dag voor je klaar om de woondroom van onze klanten werkelijkheid te maken. 

Niet alleen zijn al onze producten van topkwaliteit, onze vakmensen komen ook graag langs voor het leggen of monteren van je nieuwe vloer of raamdecoratie. Als echt familiebedrijf hebben we allemaal namelijk maar 1 doel: klanten blij maken!
Klinkt Roobol als een bedrijf dat bij jou past en wil je solliciteren op deze vacature? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in en je krijgt snel een reactie. We zijn benieuwd naar je sollicitatie! 

Meer informatie over onze winkel in Utrecht vind je op de winkelpagina van Roobol Utrecht
Liever reageren op een andere vacature bij Roobol? Bekijk hier alle vacatures en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen bij de Roobol familie!


Solliciteer direct:


Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. De privacy policy en terms of service van Google zijn van toepassing.