Ga voor het allerbeste interieuradviesBece® aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën van Bece zijn beschikbaar in wel vijf verschillende lamelbreedtes en er zijn meer dan 270 kleuren om uit te kiezen. Er is dus altijd een jaloezie op maat, welke woonwensen je ook hebt. De volledige aluminium jaloezieën collectie van Bece is geschikt voor in de badkamer. Wist je trouwens dat Bece aluminium jaloezieën leverbaar zijn tot een breedte van wel 400 cm? Daardoor komt het zelden voor dat het niet past! En welke maat je jaloezie straks ook heeft, door de lamellen eenvoudig te kantelen regel je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht.

  • Op maat gemaakt voor vrijwel alle ramen
  • Strak, stijlvol en functioneel
  • Beschikbaar met een magneetframe of plakprofiel
  • Keuze uit verschillende lamelbreedtes
  • Makkelijk in onderhoud


Bece aluminium jaloezieën kopen

Of horizontale jaloezieën van Bece ook in jouw interieur passen? Natuurlijk! Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar om je advies te geven voor Bece horizontale jaloezieën. Kun je niet naar de winkel komen? Dan komen we graag bij je thuis langs.

Bij je zoektocht naar de best passende horizontale jaloezieën van Bece zul je zien dat er een enorme keuze is in kleuren, varianten en bedieningsvormen. In de onze winkels kun je alle varianten zien en het gemak van de verschillende bedieningsvormen uitproberen. Heb je een keuze gemaakt? Dan doen wij de rest. De Roobol maatnemer komt je horizontale jaloezieën graag inmeten. Wel zo fijn, want dan weet je zeker dat ze perfect passen. Eenmaal op maat gemaakt, komen onze mooimakers de Bece horizontale jaloezieën ook graag bij je ophangen!
Advies over Bece aluminium jaloezieën

Wil je nog meer weten over bece horizontale jaloezieën? Of wil je meer weten over het inmeten en laten plaatsen van je raamdecoratie? Stel je vraag aan onze adviseurs via de chat of kom langs in één van de winkels van Roobol voor een advies op maat. Wil je zeker weten dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben op het moment dat het jouw uitkomt? Maak dan een afspraak voor advies. Wil je meer weten over raamdecoratie van Bece? Bekijk de Bece merkenpagina.

 


Bece aluminium jaloezieën
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.