Ga voor het allerbeste interieuradvies

Ontdek onze nieuwe collectie vloeren

De inkoopstylisten van Roobol zijn weer op zoek gegaan naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeren en interieur. Om de oktober woonmaand goed te beginnen, willen we je daarom graag kennis laten maken met een aantal nieuwe collecties van Roobol. Hierdoor heb je genoeg inspiratie om je woning een nieuwe uitstraling te geven.

De nieuwe collectie van Desso & Ex

Heb je de unieke Desso & Ex Nature tapijten al voorbij zien komen in één van onze winkels? Deze prachtige collectie is ontworpen door inspiratie uit de natuur te halen. De dessins zijn opgesteld uit natuurlijke kleurgroepen zoals, aarde, zand en mos. Door de velours texturen zijn deze tapijten goed te combineren met de nieuwe woontrends. Wat dacht je van een donkerblauw of warm groen tapijt met een velours structuur? Net als de andere collecties van Desso, zijn deze tapijten ook als vloerkleed op maat beschikbaar!Moduleo LayRed PVC click met geïntegreerde ondervloer

Laat de rode kleur van de nieuwe collectie Moduleo LayRed click je niet afschrikken, want deze vloer is net zo gemakkelijk te leggen als laminaat. Iedere plank van deze collectie is opgebouwd uit twaalf verschillende lagen, waarbij de onderste laag bestaat uit een rode geïntegreerde ondervloer. Doordat de deze vloer alleen verkrijgbaar is als klikverbinding, hoef je de PVC vloer niet te verlijmen en klik je hem eenvoudig in elkaar.

De Moduleo LayRed collectie is verkrijgbaar in verschillende patronen en natuurgetrouwe dessins. Wil je een keer voor nét iets anders gaan en begin je de rechte tijdloze planken inmiddels zat geworden? Dan is een visgraatvloer misschien wel voor jou weggelegd! Ook vloeren met een visgraat patroon zijn namelijk onderdeel van deze collectie! Naast de verschillende houtlook planken, is deze vloer ook beschikbaar als een strakke tegel- of betonlook vloer.Onze nieuwe laminaat collectie wordt gratis gelegd!

Ben je niet al te handig en laat je een vloer liever leggen door echte vakmannen? Dan is onze nieuwe collectie laminaat voor jou weggelegd! De laminaatvloeren Odette, Fey en Clayton behoren namelijk tot onze gratis gelegd actie! Het laminaat is niet alleen verkrijgbaar in verschillende houtlook dessins, laminaat Clayton heeft namelijk ook een marmer- en steenlook ontwerp. Past een landelijke woonstijl meer bij jouw interieur? Met de houtlook planken van laminaat Fey creëer je de uitstraling van een echte robuuste houten vloer.

Ontdek de nieuwe collectie in onze showrooms

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar onze nieuwe vloeren collecties die goed samengaan met de woontrends van het aankomend jaar? Je kunt deze vloeren vanaf nu bewonderen in onze showrooms! Kom langs bij één van onze Roobol winkels en laat je adviseren door de woonstylisten van Roobol. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! 


Geschreven door Jacomien Roobol

Woonstylist en inkoopster
Jacomien Roobol

De woonstylist in mij wil jouw helpen je woondroom waar te maken. Door woontrends in de gaten te houden kan ik mijn ervaringen en tips met je delen! Als inkoopster kan ik de mooiste producten speciaal voor jou inkopen.

Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak