Ga voor het allerbeste interieuradvies

We vieren de opening van onze vernieuwde winkel in Breda!

Onze vakmannen hebben de afgelopen weken flink hun best gedaan en heel onze winkel in Breda verbouwd en omgetoverd tot een vernieuwde winkel vol wooninspiratie. De winkel ziet er iets anders uit dan wat je van onze Roobol winkels gewend bent, maar door deze nieuwe uitstraling kunnen we je nog beter inspireren en adviseren!  Lees in deze blog alles over onze vernieuwde winkel in Breda.



Het ontstaan van Roobol 

Voordat we je alles over onze vernieuwde winkel gaan vertellen, beginnen we bij het begin van Roobol. We hebben namelijk in meer dan 75 jaar miljoenen kilometers aan vloeren gelegd, rollen gordijnstof omgetoverd tot raambekleding, maar bovenal van heel veel huizen weer een echt 'thuis' gemaakt! En dan te bedenken dat alles is begonnen in één winkel in 1946. In de loop van de jaren zijn we uitgebreid naar onze winkels, zoals je ze nu zal herkennen, aangekleed in de herkenbare rode kleur. We tellen op dit moment 28 winkels, waarvan twee winkels op wielen. 

Het idee achter de nieuwe winkel

Omdat we graag meegaan met de tijd en ons blijven ontwikkelen, hebben we onze winkel in Breda verbouwd naar een winkel vol met inspiratie in een geheel nieuw jasje! We hebben een vernieuwende en luxere sfeer gecreëerd, met organische doorkijkhoeken, die de nieuwsgierigheid van onze klanten zal wekken. Een verhoogd plafond voor een extra ruimtelijk gevoel en grotere stalen om een beter idee te geven van bepaalde vloeren. Kortom, een inspirerende ruimte met organische vormen die meegaat met de tijd! 



Vernieuwde uitstraling

Je mag onze rode kleur voor nu even wegdenken, want we stappen in deze speciale winkel over op de kleur groen! Groen staat voor energie, vernieuwing en de natuur. Daarnaast is de kleur groen modern en stijlvol, een kleur die we als interieurinrichter ook graag in ons interieur terug zouden zien. Zoals hierboven genoemd, heeft het interieur van de winkel een hele nieuwe inrichting gekregen. We hebben bij het ontwerp gekeken hoe we onze klanten het beste kunnen inspireren, waarbij je de verschillende stalen, kleuren, patronen en structuren met elkaar kunt vergelijken en matchen. Kortom, een inspiratiewinkel waarbij je kunt beleven en ervaren, zodat je gemakkelijk jouw droominterieur kunt vinden!



Meubels en accessoires

Je kunt in onze vernieuwde winkel niet alleen terecht voor raamdecoratie, gordijnen, vloeren en vloerkleden. Want we hebben ook een vernieuwd assortiment in meubels en accessoires. Deze kun je bekijken, uittesten en laten matchen met de vloer en raambekleding die je op het oog hebt. Vergelijk bijvoorbeeld de verschillende stalen met de stoelen, tafels en banken, om een idee te creëren hoe het er bij jou thuis uit kan gaan zien. Bij de onderstaande foto’s kun je een voorproefje zien van deze prachtige meubels. Zo kun je nu bij ons je complete interieur samenstellen!



Voorproefje van de vernieuwde inrichting

Ben je benieuwd hoe de winkel eruit ziet? We hebben een aantal foto’s voor je op een rijtje gezet. Hierdoor heb je een beeld van wat je kunt verwachten in onze nieuwe winkel vol wooninspiratie!!




Bezoek onze nieuwe winkel

Stap binnen in onze vernieuwde winkel en laat je inspireren door een frisse uitstraling en een overvloed aan wooninspiratie om jouw huis om te toveren tot een waar thuis. Of je nu op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie, prachtige vloeren, stijlvolle meubels of unieke accessoires, bij ons vind je alles in één winkel. Onze interieuradviseurs staan klaar om je advies te geven over je nieuwe interieur. Heb je nu hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, het combineren van kleuren en texturen, of het vinden van de perfecte meubelstukken die bij jouw woonstijl passen? Kom langs en ervaar zelf onze vernieuwde winkel.


Geschreven door Leonie

Online stylist
Leonie

Als online stylist help ik mensen graag bij het vinden van hun perfecte woonmatch. Gordijnen, vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en behang; samen maken we van jouw huis een thuis!

Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak