Ga voor het allerbeste interieuradvies

Roobol Breda

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 u
Dinsdag 09:45 - 18:00 u
Woensdag 09:45 - 18:00 u
Donderdag 09:45 - 20:00 u
Vrijdag 09:45 - 18:00 u
Zaterdag 09:00 - 17:00 u
Zondag 12:00 - 17:00 u
Het allerbeste uit je adviesgesprek halen?

Maak een afspraak en kom langs

  • Gratis parkeren
  • Rolstoelvriendelijk
  • Verkoopt ook:
  • Houten wandpanelen

Ik wil persoonlijk advies

Plan een adviesgesprek met een adviseur van Roobol Breda op een moment dat het voor jou uitkomt.

Afspraak in de winkel
Antwoord op al je woonvragen

Deskundig advies bij Roobol in Breda

Op de woonboulevard XXL van Breda vind je onze nieuwe Roobol conceptstore. Net als vanouds jouw winkel voor vloeren, raamdecoratie en gordijnen, maar in een nieuw modern en inspirerend jasje. En dat niet alleen. In onze winkel in Breda vind je nu ook de leukste woonaccessoires en meubels om jouw interieur helemaal compleet te maken! Kortom, nog meer wooninspiratie dan je van ons gewend bent! Kom lang en laat je inspireren. 

Onze adviseurs staan voor je kleur met ideeën, tips en het beste advies. Wil je kijken of die ene vloer goed staat in je interieur? Dan neem je gewoon even een staal mee naar huis. 

Werken bij Roobol Breda?

Ben jij gek op de laatste woontrends? Geniet je van het nadenken over de perfecte inrichting van een huis? En lijkt het je leuk om dat voor andere mensen te mogen doen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor ons gezellige verkoopteam zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste verkopers en verkoopsters die ons in de winkels komen versterken. Bekijk hier onze vacature voor verkoopmedewerker en wie weet kun jij binnenkort bij ons aan de slag!

Wil je alvast weten welk assortiment Roobol in Breda heeft? Hieronder vind je een overzicht. Graag tot ziens bij Roobol in Breda.

Vloeren bij Roobol Breda

Raamdecoratie bij Roobol Breda

Interieur