Ga voor het allerbeste interieuradvies

Roobol Breda

Openingstijden

Verbouwing:
  1. 26 februari t/m 14 maart Gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Het allerbeste uit je adviesgesprek halen?

Maak een afspraak en kom langs

  • Woonstudio XL
  • Gratis parkeren
  • Rolstoelvriendelijk
  • Verkoopt ook:
  • Houten wandpanelen

Ik wil persoonlijk advies

Plan een adviesgesprek met een adviseur van Roobol Breda op een moment dat het voor jou uitkomt.

Afspraak in de winkel

Coming soon..

Het vertrouwde Roobol in een nieuw jasje. Onze winkel in Breda krijg een grote make-over! Op 15 maart hebben wij onze grand opening! 

Kom langs en profiteer in het weekend van 15, 16 en 17 maart van speciale acties en leuke prijzen! Wij kunnen niet wachten om in onze nieuwe winkel aan de slag te gaan en ook onze klanten te helpen aan een prachtig nieuw interieur! 

Wij zijn hiervoor tijdelijk gesloten van 26 februari t/m 14 maart. Maar ook tijdens de verbouwing kun je gewoon bij ons terecht voor gratis interieuradvies aan huis! Plan direct een afspraak en onze adviseurs komen gewoon bij je langs wanneer het jou uitkomt!

Advies tijdens onze verbouwing?

Dat kan! Wij komen graag bij je thuis langs voor gratis interieuradvies aan huis!


Antwoord op al je woonvragen

Deskundig advies bij Roobol in Breda

Op de grote woonboulevard van Breda vind je Roobol, jouw winkel voor vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Onze adviseurs staan voor je kleur met ideeën, tips en het beste advies. Wil je kijken of die ene vloer goed staat in je interieur? Dan neem je gewoon even een staal naar huis om te kijken. Natuurlijk kun je dit ook digitaal bekijken dankzij onze digitale Woonstudio-tool die in iedere Roobol winkel beschikbaar is! Voor persoonlijke aandacht kun je via onderstaand formulier een afspraak inplannen. Zo weet je zeker dat we tijd voor je hebben.

Werken bij Roobol Breda?

Ben jij gek op de laatste woontrends? Geniet je van het nadenken over de perfecte inrichting van een huis? En lijkt het je leuk om dat voor andere mensen te mogen doen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor ons gezellige verkoopteam zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste verkopers en verkoopsters die ons in de winkels komen versterken. Bekijk hier onze vacature voor verkoopmedewerker en wie weet kun jij binnenkort bij ons aan de slag!

Wil je alvast weten welk assortiment Roobol in Breda heeft? Hieronder vind je een overzicht. Graag tot ziens bij Roobol in Breda.

Vloeren bij Roobol Breda

Raamdecoratie bij Roobol Breda

Wandbekleding