Ga voor het allerbeste interieuradvies

Interieuradviseur aan huis: Een echte droombaan!

Flexibiliteit, vrijheid en iedere dag mensen blij maken. Dit zijn de woorden om een werkdag als interieuradviseur aan huis te omschrijven. Met onze winkels op wielen geven we onze klanten dagelijks advies en maken we van ieder huis een echt thuis! We willen graag de geweldig ervaringen als interieuradviseur aan huis met je delen en daarom hebben we onze thuisadviseur Jaap geïnterviewd.Wat is dat eigenlijk, interieuradvies aan huis?

“Interieuradvies aan huis is de nieuwste service van Roobol: als klant hoef je lekker de deur niet meer uit, maar wij komen met onze winkel gewoon naar jou toe! Als thuisadviseur heb ik een grote bus bij me met heel veel vloeren en raamdecoratie. En dat is heerlijk. Je kunt gewoon in je eigen huis iets uitzoeken en je krijgt daarbij meteen advies over verschillende kleuren en de technische mogelijkheden.”

‘’Een groot voordeel is het stukje gemak vanuit de klant: je hoeft niet meer naar de winkel toe.‘’


Jouw droombaan gevonden?

“Ja, ik vind het echt fantastisch! Dit is echt wat ik al heel lang wilde doen. Het is flexibel, je hebt een bepaalde vrijheid, je ziet ontzettend veel verschillende interieurs. En de mensen vooral! Je verlegt het adviesgesprek natuurlijk bij de mensen thuis en daar voelen ze zich toch wat meer ontspannen, wat zorgt voor leuke gesprekken!”

Wat zijn de voordelen van interieuradvies aan huis?

“Een groot voordeel is het stukje gemak vanuit de klant: je hoeft niet meer naar de winkel toe. Je krijgt meteen een offerte op maat. Ik meet altijd alle maten op zodat je aan het einde van een afspraak precies weet waar je aan toe bent. Het is dan gewoon in één keer geregeld! Ook een voordeel is dat je de keuze kunt maken in je eigen interieur. In de winkel kun je wel wat uitzoeken, maar past dat echt bij jou thuis, dat is altijd de vraag. Het is nu meestal meteen duidelijk!”Voor wie is interieuradvies aan huis ideaal?

“Dat is een lastige vraag! Ik kom echt langs heel veel verschillende mensen, dus het is niet zo dat er echt een specifieke groep is. Toch denk ik wel dat je het beste advies kunt geven in het interieur zelf omdat je het dan in het echt ziet. Je zou dus kunnen zeggen dat het perfect is voor iedereen die wil gaan voor echt het allerbeste advies.”

En dan kom jij bij mij langs?

“Jazeker, haha!”Kom ons team van thuisadviseurs versterken

Ben je nieuwsgierig geworden naar het vak als thuisadviseur en zie je jezelf al in een winkel op wielen rond rijden? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures. Wie weet geef je binnenkort nét als jaap persoonlijk interieuradvies aan huis!

 

Geschreven door Leonie

Online stylist
Leonie

Als online stylist help ik mensen graag bij het vinden van hun perfecte woonmatch. Gordijnen, vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en behang; samen maken we van jouw huis een thuis!

Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak