Raambekleding

Raambekleding geeft extra sfeer aan uw interieur. Gordijnen zijn als raambekleding vaak vooral functioneel en sfeervol. Is het uw wens om het invallende licht in meerdere stappen te kunnen doseren? Dan is binnenzonwering als raambekleding een betere optie. Bovendien is zonwering geschikt voor alle raamvormen. Of het nu gaat om smalle ramen of ronde ramen, zonwering past bijna altijd als raambekleding.

Het praktische aan gordijnen en vitrages is dat ze meestal gemakkelijk zijn te wassen of te stomen. Voor zonwering zijn ook verschillende oplossingen. Wij informeren u graag!

Heeft u vragen?
   0180 - 644 644
(ma t/m vr: 8:00 - 16:30 uur)

Voordat u bestelt:

Lees hier alles over afhalen, bezorgen, opmeten, stofferen en alle andere services van Roobol. Ontdek de klantenservice van Roobol. 

Laat u online inspireren en kom voor een uitgebreid advies naar één van de Roobol woonwinkels

Handig om te weten:

Bijna alle gordijnen en vitrages worden gratis maakt!

Bijna alle zonwering wordt gratis, vakkundig geplaatst.

 

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Raambekleding of raamdecoratie?

Raambekleding is een verzamelnaam voor alles wat voor het raam hangt. Of het nu gaat om gordijnen, vitrage of binnenzonwering; alles valt binnen de categorie raambekleding. Toch wordt ook vaak gesproken over raamdecoratie. Echter bij raamdecoratie kunt u ook denken aan kerstversiering of raamstickers. Daarom spreken we bij Roobol altijd over raambekleding.

Raambekleding van diverse merken.

Ook de raambekleding wordt door diverse bekende leveranciers geleverd. Zo heeft Roobol binnenzonwering van Luxaflex en Bécé. Beide merken zijn alom bekend en scoren hoog als het gaat om sfeervolle producten met een uitstekende kwaliteit. Ook binnen de gordijncollectie zien we een aantal bekende merken terug zoals bijvoorbeeld House of Happiness en Vadain Else.

Gratis, vakkundig plaatsen

De meeste zonwering wordt bij Roobol gratis, vakkundig geplaatst. Gordijnen en vitrages worden gratis op maat gemaakt. Vraag in onze winkels naar de voorwaarden van deze acties.