Ga voor het allerbeste interieuradvies

Roobol Cruquius

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:45 - 18:00 u
Woensdag 09:45 - 18:00 u
Donderdag 09:45 - 18:00 u
Vrijdag 09:45 - 20:00 u
Zaterdag 09:00 - 17:00 u
Zondag 12:00 - 17:00 u

Iedere eerste zondag van de maand open.

Het allerbeste uit je adviesgesprek halen?

Maak een afspraak en kom langs

  • Gratis parkeren
  • Rolstoelvriendelijk

Ik wil persoonlijk advies

Plan een adviesgesprek met een adviseur van Roobol Cruquius op een moment dat het voor jou uitkomt.

Afspraak in de winkel
Antwoord op al je woonvragen

Deskundig advies bij Roobol in Cruquius

Voor je volledige woninginrichting kun je terecht bij Roobol in Cruquius. Vloeren, vloerkleden,  gordijnen en raamdecoratie vind je handig bij elkaar in één winkel. Mix, match en koop! Door de jarenlange ervaring hebben onze adviseurs altijd een slim idee en een goed advies. Wil je zeker weten dat onze adviseurs in Cruquius alle tijd en aandacht hebben om je te adviseren in vloeren, gordijnen en zonwering? Maak dan een afspraak en krijg advies op een moment dat het voor jou uitkomt.

Werken bij Roobol Cruquius?

Ben jij gek op de laatste woontrends? Geniet je van het nadenken over de perfecte inrichting van een huis? En lijkt het je leuk om dat voor andere mensen te mogen doen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor ons gezellige verkoopteam zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste verkopers en verkoopsters die ons in de winkels komen versterken. Bekijk hier onze vacature voor verkoopmedewerker en wie weet kun jij binnenkort bij ons aan de slag!

Wil je alvast weten welk assortiment Roobol in Cruquius heeft? Hieronder vind je een overzicht. Graag tot ziens bij Roobol in Cruquius.

Vloeren bij Roobol Cruquius

Raamdecoratie bij Roobol Cruquius