Ga voor het allerbeste interieuradvies

Roobol Barendrecht

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 u
Dinsdag 09:15 - 17:30 u
Woensdag 09:15 - 17:30 u
Donderdag 09:15 - 17:30 u
Vrijdag 09:15 - 20:00 u
Zaterdag 09:30 - 17:00 u
Zondag 12:00 - 17:00 u
Het allerbeste uit je adviesgesprek halen?

Maak een afspraak en kom langs

  • Woonstudio XL
  • Gratis parkeren
  • Rolstoelvriendelijk

Ik wil persoonlijk advies

Plan een adviesgesprek met een adviseur van Roobol Barendrecht op een moment dat het voor jou uitkomt.

Afspraak in de winkel
Antwoord op al je woonvragen

Deskundig advies bij Roobol in Barendrecht

Of je een vloer, raamdecoratie of gordijnen zoekt; bij Roobol in Barendrecht ben je dan aan het juiste adres. Vertel je wensen en wij zoeken de juiste match voor je. Ook kun je bij ons plaatsnemen in de lounge van de echte Roobol Woonstudio. Wil je zeker weten dat er plek is en dat onze adviseurs in Barendrecht alle tijd en aandacht hebben om je te adviseren in vloeren, gordijnen en zonwering? Maak dan een afspraak en krijg advies op een moment dat het voor jou uitkomt. Nog een pluspunt: je kunt bij ons gratis parkeren.

Werken bij Roobol Barendrecht?

Ben jij gek op de laatste woontrends? Geniet je van het nadenken over de perfecte inrichting van een huis? En lijkt het je leuk om dat voor andere mensen te mogen doen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor ons gezellige verkoopteam zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste verkopers en verkoopsters die ons in de winkels komen versterken. Bekijk hier onze vacature voor verkoopmedewerker en wie weet kun jij binnenkort bij ons aan de slag!

 

Wil je alvast weten welk assortiment Roobol in Barendrecht heeft? Hieronder vind je een overzicht. Graag tot ziens bij Roobol in Barendrecht.

Vloeren bij Roobol Barendrecht

Raamdecoratie bij Roobol Barendrecht

Wandbekleding