Ga voor het allerbeste interieuradvies



Bece® houten jaloezieën

Geef je huis een unieke sfeer met op maat gemaakte houten jaloezieën van bece. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en past bij iedere woonstijl. Speel met de lichtinval in huis door de lamellen te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je huis een grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt! Houten jaloezieën van bece zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, kom langs in één van de Roobol winkels om alle houtsoorten en kleuren te bekijken.

  • Op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd
  • De keuze uit 25, 50 of 65 mm lamellen
  • Geschikt voor deuren en draai- kiepramen
  • Ook mogelijk met bamboe



Bece® houten jaloezieën kopen

Wil je meer weten over houten jaloezieën van bece? Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar om je advies te geven over bece houten jaloezieën. Kun je niet naar de winkel komen? Dan komen we graag bij je thuis langs voor advies aan huis. In het adviesgesprek met onze adviseurs, zul je ontdekken dat er een enorme keuze is in kleuren, opties en bedieningsvormen voor houten jaloezieën van bece. In de onze winkels kun je alle varianten zien. Heb je een keuze gemaakt? Dan doen wij de rest. Het inmeten van houten jaloezieën? Doen we! Dan weet je zeker dat het straks perfect past. Eenmaal op maat gemaakt, komen onze mooimakers de bece houten jaloezieën ook graag bij je ophangen!




Advies over bece® houten jaloezieën

Laat je adviseren over houten jaloezieën van bece! Wil je meer weten over de mogelijkheden, het maatnemen en het laten plaatsen van je raamdecoratie? Stel je vraag aan onze adviseurs via de chat of kom langs in één van de winkels van Roobol voor een advies op maat. Natuurlijk kun je ook een afspraak voor advies maken. Dan weet je zeker dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben om alles te laten zien van de houten jaloezieën van bece. Wil je meer weten over raamdecoratie van bece? Bekijk de bece merkenpagina.


Bece houten jaloezieën
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.