Ga voor het allerbeste interieuradvies

Kies voor een houtlook vloer in je badkamer

Ben je van plan om jouw badkamer een frisse update te geven? Een vloer met een hout look is dan absoluut het overwegen waard. Laminaat of liever een PVC vloer? Geen probleem, wij hebben het! 

De badkamer is een plaats waar je tot rust komt, opfrist, de dag begint of afsluit. Een heel persoonlijke plaats in je huis. Comfort en sfeer spelen daarin een belangrijke rol. Kies dus bij het inrichten van je badkamer eens een keer niet voor de standaard tegels, maar ga voor een vloer met een hout look. Deze vloeren zijn super mooi in vele woonstijlen en geven een originele twist aan je badkamer! In ons assortiment vind je bijvoorbeeld waterbestendig laminaat van Quick-Step. Deze laminaatvloeren zijn afgewerkt met een waterafstotende coating waardoor ze de meest waterbestendige laminaatvloer ooit zijn. 

Een ander optie is om te kiezen voor een PVC-vloer geschikt voor de badkamer. In ons assortiment vind je ijzersterke PVC vloeren van het merk Moduleo, geschikt voor vloerverwarming, met de uitstraling van hout. Bovendien voelt een PVC vloer een stuk zachter aan dan tegels. Wel zo fijn als je op blote voeten de badkamer inloopt. En niet geheel onbelangrijk, ze zijn natuurlijk waterdicht!  

Ben je toch fan van een tegellook, maar spreekt een PVC vloer je wel aan? Bekijk dan de PVC vloeren met tegellook die geschikt zijn voor de badkamer.  Meer weten over jouw badkamervloer? 

Kom dan langs in één van onze winkels. Onze adviseurs laten je graag zien welke mogelijkheden er zijn. Ben je ook op zoek naar raamdecoratie voor een de badkamer? Lees meer in dit blog! 

Vind een Roobol winkel bij jou in de buurt 


Geschreven door Jaap

Adviseur
Jaap
Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak