Ga voor het allerbeste interieuradvies

De nieuwe editie van het inspiratiemagazine

Ben jij ondertussen al benieuwd geraakt naar de aankomende trends van dit jaar? Laat je inspireren door de nieuwste woontrends en ontwikkelingen van het aankomend jaar met het nieuwste inspiratiemagazine van Roobol.

Stijlvolle sferen in huis

De nieuwste woontrend die in het inspiratiemagazine wordt uitgelicht is Urban Green. Naast de groene kleur Olive Spring, draait het bij deze trend vooral om de duurzaamheid van de gebruikte materialen. Door de verschillende tinten groen te combineren met bijvoorbeeld houten jaloezieën en een modern vloerkleed, maak je van jouw ruimte je eigen urban jungle.

Wil je voor een wat rustigere uitstraling gaan, dan is de Luxury Statement trend misschien wel de trend die bij jou past. Door diepe en warme kleurtinten te combineren met de trendkleur Ginger Gold, creëer je een luxe interieur uitstraling.

Het zou je misschien kunnen verbazen, maar de combinatie van lichte pasteltinten met gekleurde neon tinten maken samen de nieuwste zomertrend. Met de woontrend Neon X Pastel geef je jouw ruimte net dat beetje extra pit. 



Een vloer die bij jou past

Van de verschillende voordelen van de PVC vloeren tot het duurzaam, stijlvol en ijzersterk laminaat, je vindt ze allemaal terug in het magazine. Voor elke woonstijl vind je altijd een kleur en materiaal samenstelling die het meest bij jou past. De PVC Mansion is op dit moment één van de sterkste PVC vloer die ook nog waterbestendig is. De uitstraling van deze vloer is nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Kies je liever voor een warmere en comfortabelere vloer? Dan is tapijt misschien de perfecte vloer voor jou! Naast het verhoogde comfort van tapijt in bijvoorbeeld een slaapkamer, kan je er ontzettend veel kanten mee op. Ondertussen nieuwsgierig geworden naar welke vloer het meest geschikt is voor jou? In het magazine kan je lezen over de verschillende kenmerken en voordelen van iedere soort vloer. 



Van hout tot aluminium, ontdek de mogelijkheden voor jouw raam

Wil je graag raambekleding toepassen, maar je raakt overspoeld door alle opties? Geen zorgen, we hebben speciaal voor jou de verschillende opties raamdecoratie op een rijtje gezet. Van houten jaloezieën tot en met twist rolgordijnen, bepaal zelf welke lichtinval, kleur en product het beste samengaat met jouw interieur.

De finishing touch met gordijnen

Gordijnen zorgen in combinatie met raamdecoratie voor een verfijnde sfeer, de perfecte verduistering en een prettige akoestiek. Er zijn verschillende soorten samenstellingen voor gordijnen, om het voor jou gemakkelijker te maken hebben wij ook de verschillende stijlen in het inspiratiemagazine op een rijtje gezet.




Online laten inspireren

Ben je ondertussen geïnspireerd geraakt en wil je meer te weten komen over de nieuwe woontrends en ontwikkeling? Vergeet dan niet het magazine digitaal te bekijken of kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door de woonstylisten van Roobol.

Geschreven door Leonie

Online stylist
Leonie

Als online stylist help ik mensen graag bij het vinden van hun perfecte woonmatch. Gordijnen, vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en behang; samen maken we van jouw huis een thuis!

Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak