Vloerkleden

Bent u op zoek naar een vloerkleed? Roobol biedt allerlei soorten vloerkleden van topkwaliteit aan voor de laagste prijs. Bij ons vindt u o.a. luxe hoogpolige vloerkleden, wollen vloerkleden en stoere vintage vloerkleden. Kunt u uw vloerkleed niet vinden in de standaard collectie vloerkleden? Laat dan een vloerkleed maken van tapijt. We geven u in onze winkels graag advies over de mogelijkheden van een vloerkleed op maat. Voor iedere woonstijl is er een geschikt vloerkleed te vinden!
 
  Bezorgen v.a. €9,95           Levertijd 3-5 werkdagen*          Laagste prijsgarantie*

 

225 producten

Naar boven

225 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Vloerkleden voor de laagste prijs

Vloerkleden zijn echter sfeermakers! Met een vloerkleed in uw interieur, oogt uw interieur gelijk knusser en warmer. Roobol heeft één van de grootste collecties vloerkleden, voor iedere woonstijl is er wel een vloerkleed te vinden. Bovendien betaalt u nooit teveel voor de kwaliteit die u krijgt. Roobol staat namelijk voor de beste kwaliteit vloerkleden met een lage prijs. Onze laagste prijsgarantie geldt namelijk ook voor alle vloerkleden. Vindt u elders hetzelfde vloerkleed goedkoper? Kom dan naar één van onze winkels en profiteer van de laagste prijsgarantie.

Vloerkleden in verschillende maten.

Vloerkleden zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. U kunt onze collectie in een aantal categorieën verdelen. De grootste categorie zijn de standaard maat vloerkleden. Een vloerkleed met een standaard maat heeft een breedte van ongeveer 160 cm en een lengte van 230 cm. Uiteraard hebben we ook kleinere of grotere vloerkleden. Ook voor grote vloerkleden geldt een standaard maat, namelijk ongeveer 200 cm breed en 290 cm lang.

U bent natuurlijk niet gebonden aan de vaste afmetingen. Bij Roobol kunt u een vloerkleed op maat bestellen óf u laat uw vloerkleed van tapijt op maat maken. Een vloerkleed, gemaakt van tapijt, kan op diverse manieren afgewerkt worden. Een extra dikke rug voor meer comfort, een lederen band of een gefestonneerd rand. In de Roobol winkels adviseren we u graag over onze vloerkleden op maat.

Vloerkleden bestellen.

Vloerkleden kunt u gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen. Natuurlijk kunt u alle vloerkleden ook online bestellen en afhalen in één van onze winkels. Een overzicht van alle winkels vindt u in het menu winkels.