Ga voor het allerbeste interieuradvies

Roobol Katwijk

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:45 - 18:00 u
Woensdag 09:45 - 18:00 u
Donderdag 09:45 - 20:00 u
Vrijdag 09:45 - 18:00 u
Zaterdag 09:00 - 17:00 u
Zondag Gesloten
Het allerbeste uit je adviesgesprek halen?

Maak een afspraak en kom langs

  • Gratis parkeren
  • Verkoopt ook:
  • Houten wandpanelen

Ik wil persoonlijk advies

Plan een adviesgesprek met een adviseur van Roobol Katwijk op een moment dat het voor jou uitkomt.

Afspraak in de winkel
Antwoord op al je woonvragen

Deskundig advies bij Roobol in Katwijk

Net buiten Leiden ligt het pittoreske Katwijk waar ook één van onze winkels gevestigd is. Op zoek naar een vloer, gordijn of vloerkleed? Dan zit je bij ons goed. Bij Roobol in Katwijk staan we voor je klaar en geven we je graag advies over welke vloer of raambekleding aansluit bij jouw woonwensen, woonsituatie en woongedrag. Wil je zeker weten dat onze adviseurs in Katwijk alle tijd en aandacht hebben om je te adviseren in vloeren, gordijnen en zonwering? Maak dan een afspraak en krijg advies op een moment dat het voor jou uitkomt.

Werken bij Roobol Katwijk?

Ben jij gek op de laatste woontrends? Geniet je van het nadenken over de perfecte inrichting van een huis? En lijkt het je leuk om dat voor andere mensen te mogen doen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor ons gezellige verkoopteam zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste verkopers en verkoopsters die ons in de winkels komen versterken. Bekijk hier onze vacature voor verkoopmedewerker en wie weet kun jij binnenkort bij ons aan de slag!

Wil je alvast weten welk assortiment Roobol in Katwijk heeft? Hieronder vind je een overzicht. Graag tot ziens bij Roobol in Katwijk.

Vloeren bij Roobol Katwijk

Raamdecoratie bij Roobol Katwijk

Wandbekleding