Ga voor het allerbeste interieuradviesR-line plisségordijnen

Een populaire soort raambekleding is het plisségordijn. Dit 'gekreukelde' rolgordijn is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Met een top down/bottom up kies je voor optimale vrijheid en bepaal je zelf of je je plisségordijn van R-line helemaal naar boven, beneden of ergens er tussenin plaatst. Jij bent de baas over de lichtinval. Uiteraard hebben we ook de 'standaard' plisségordijnen die enkel van boven naar beneden bewegen en andersom.

  • Op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd
  • Beschikbaar met Top Down/Buttom Up systeem
  • Voor de perfecte controle van het licht
  • Isolerende eigenschappenEen plisségordijn van R-line in je interieur

Plisségordijnen van R-line zijn ontzettend multifunctioneel en zijn er niet alleen om de zon tegen te houden. Ze bieden jou ook privacy en zijn ideaal voor werkkamers. Deze soort raamdecoratie kan voor vrijwel ieder raam op maat gemaakt worden. Rond? Doen we! Halve maan? Kunnen we ook maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of met een plisségordijn kun je je raam decoreren.
Advies over R-line plisségordijnen

Er zijn twee manier om bij ons plisségordijnen van R-line te kopen. De eerste manier is gezellig in één van onze winkels onder het genot van een bak koffie of thee en met gratis advies van onze enthousiaste stylisten. Je kunt je ook online een gratis advies aan huis afspraak inplannen. We nemen daarna altijd nog even contact met je op om je wensen door te bespreken, vervolgens komt onze adviseur graag bij je thuis om alle stalen aan je te laten zien en stelt graag op basis van jouw gemeten maten een offerte op. Ben je online en heb je nog vragen? Dan kun je je vragen ook via chat of WhatsApp aan ons stellen. Je krijgt dan zo snel mogelijk deskundig advies. 


R-line plisségordijnen
 
Geen producten gevonden voor deze selectie.