Ga voor het allerbeste interieuradvies

2024, de populairste PVC vloeren van dit moment!

Ben je op zoek naar de perfecte vloer voor in je interieur? Overweeg dan eens om voor een PVC vloer te gaan. Doordat onze inkoopstylisten iedere dag bezig zijn met het volgen van de nieuwste woontrends en ontwikkelingen, blijven onze vloeren collecties groeien. Hierdoor is ons assortiment aan PVC vloeren steeds groter geworden. We hebben in 2024 al heel veel interieurs mogen voorzien van nieuwe PVC vloeren, dat is natuurlijk ook niet zomaar, want PVC wordt steeds vaker gekozen als vloer. In deze blog hebben we de top 5 populairste PVC vloeren van 2024 voor je op een rijtje gezet!

PVC vloeren 

PVC vloeren zijn supersterk en staan stip op één wanneer je vloerverwarming of vloerverkoeling hebt. PVC wordt dan ook vaak gekozen bij nieuwbouwwoningen, maar PVC vloeren kunnen ook in woningen worden gelegd met een houten ondervloer. Voor deze woonsituatie zijn PVC vloeren met een geïntegreerde ondervloer enorm geschikt! Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende dessins en patronen. Van een klassiek houtlook dessin tot en met een betonlook PVC vloer, je kunt een PVC vloer volledig afstemmen op jouw interieur.  



Mansion Ivory Oak

Rechte planken of toch een visgraatpatroon? Met een geïntegreerde ondervloer of kies je liever voor een verlijmbare PVC vloer? Je kunt met de PVC Mansion collectie alle kanten op! En het mooiste van deze collectie? We hebben enorm veel verschillende kleuren om uit te kiezen. De kleur Ivory Oak is niet alleen één van onze nieuwste kleuren, maar deze prachtige kleur wordt ook nog eens vaak gekozen door onze klanten. Hierdoor kunnen we vol overtuiging zeggen dat de PVC vloer Mansion Ivory Oak in onze top 5 hoort. 



Moduleo Lay Red

Rood, rood en nog eens rood! De Layred collectie van Moduleo is een PVC vloer die al een langere tijd in onze collectie zit. Tot op de dag van vandaag kunnen we zeggen dat dit één van onze populairste vloeren is. Door de rode onderkant valt deze vloer enorm op. Maar geen zorgen, die rode ondervloer zie je natuurlijk niet terug in je huis! Deze rode onderkant is het speciale ondervloersysteem van Layred. Doordat deze PVC vloeren voorzien zijn van een geïntegreerde ondervloer, hoef je niet meer te denken aan een ondervloer of het egaliseren van je betonnen basisvloer. Ben je al eens de tegellook collectie van Layred tegenkomen? Bekijk ze hier!



Kodiaq beige en natural

De kodiaq vloeren zijn voornamelijk populair, omdat ze in zowel rechte planken als een visgraat patroon verkrijgbaar zijn. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de keuken met een rechte plank laten leggen en je woonkamer in een visgraat patroon! Ondanks dat de Kodiaq PVC vloeren al een langere tijd in ons assortiment zitten, valt het ons op dat de kleuren Kodiaq beige en Kodiaq naturel favoriet zijn en hierdoor nog vaak worden gekozen door onze klanten. Bekijk hier de collectie Kodiaq PVC vloeren. 



Whiston

Als laatste hebben we onze Whiston PVC vloeren. Naast dat de Whiston vloeren in verschillende tinten verkrijgbaar zijn, kun je deze PVC vloeren kortgezegd ‘Hufterproof’ noemen. Hierdoor zijn deze vloeren niet alleen geschikt voor drukke huishoudens, maar ook voor kantoren en winkels! De Whiston PVC vloeren zijn vrijwel nog nieuw in onze collectie, maar worden al vaak gekozen!




Advies over PVC vloeren

Na het lezen van onze blog heb je wellicht al heel wat ideeën en inspiratie opgedaan. Heb je nog wat vragen over onze PVC vloeren? Bezoek dan eens onze winkels, dit geeft je de mogelijkheid om de verschillende vloeren in het echt te bekijken en je kunt al je vragen kwijt aan onze adviseurs! Waar wacht je nog op? Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of juist iets moderns, wij hebben voor ieder wat wils.


Geschreven door Leonie

Online stylist
Leonie

Als online stylist help ik mensen graag bij het vinden van hun perfecte woonmatch. Gordijnen, vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en behang; samen maken we van jouw huis een thuis!

Interieurvragen? Gratis advies

We nemen graag alle tijd om je advies te geven. Dat kan op afspraak in één van onze winkels, of vanuit huis.

Maak een afspraak