Tapijt

Tapijt is een vloerbedekking met een sfeervolle en luxueuze uitstraling. Met veel voordelen is tapijt een aantrekkelijke vloer. Tapijt voelt aangenaam zacht aan, geeft sfeer aan het interieur, is duurzaam, dempt zowel het contact geluid als het geluid in de ruimte én tapijt houdt stof vast. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die last hebben van veel stofdeeltjes in de lucht. Roobol heeft een zeer uitgebreide assortiment tapijt met bekende merken zoals Parade, Bonaparte, Desso en het eigen Roobol tapijt.
 
  Gratis stofferen*           Vakkundig meten*          Thuisbezorgen voor €65,-

 

658 producten

Naar boven
 • Tapijt Cross

  Tapijt Cross 0221 zwartgrijs

  Tapijt Cross 0221 zwartgrijs: Sterk bouclé tapijt met synthetische garens.
  400 cm breed, per meter

  Prijs: € 49,95
 • Tapijt Cross

  Tapijt Cross 0405 camel

  Tapijt Cross 0405 camel: Sterk bouclé tapijt met synthetische garens.
  400 cm breed, per meter

  Prijs: € 49,95
 • Tapijt Naarden

  Tapijt Naarden 0010 parelwit

  Tapijt Naarden 0010 parelwit: Luxe frisé tapijt met synthetische garens.
  400 cm breed, per meter

  Prijs: € 89,95

658 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Tapijt heeft veel voordelen

Tapijt behoeft eigenlijk geen uitleg meer. Al sinds jaar en dag is tapijt een van de meest bekende vloeren. Met alle nieuwe soorten vloerbedekking lijkt tapijt een beetje saai geworden, maar niets is minder waar. Tapijt heeft namelijk veel meer voordelen dan we vaak weten.

Naast een fantastische uitstraling zitten er ook veel praktische voordelen aan tapijt. Het is lekker warm, goed voor de akoestiek in huis, werkt als anti-slip en tapijt houdt bovendien het stof goed vast.

Tapijt met ondervloer

Bij tapijt is een goed ondertapijt vereist. Dit wordt aangeraden door bekende merken als Parade, Bonaparte en Desso. De simpele reden is dat het tapijt langer meegaat. Bovendien geeft het u extra comfort, veerkracht en zorgt het voor minder "loop" in het tapijt

Tapijt gratis stofferen

Roobol legt in tegenstelling tot veel andere bedrijven uw tapijt gratis met uitzondering van de trappen. Deze zijn namelijk zeer arbeidsintensief en moeten door de echte vakman gestoffeerd worden.

Tapijt voor op de trap

De meeste soorten tapijt bij Roobol zijn geschikt voor trapbekleding. Bij het bekleden van tapijt op een trap moet u rekening houden dat het tapijt voldoende sterk is, een hoge pooldichtheid heeft en dat de trap volledig kaal is. Om het voor u gemakkelijk te maken zijn de trap geschikte tapijten gemarkeerd met het trappen symbool.