Gordijnen

In de winter is het van belang om zo veel mogelijk warmte in huis te houden. Gordijnen helpen daarbij perfect vanwege hun isolerende werking. In de zomer wilt u juist de warmte buiten houden. Ook dan bieden gordijnen uitkomst.

Een gordijn heeft ook een lichtdempende of verduisterende functie. Wilt u uw slaapkamer volledig verduisteren? Dat kan met een dim-out gordijnstof. Andere gordijnstoffen kunt u verduisterend laten maken met een voeringsstof.

Naast de geluiddempende werking zijn gordijnen vooral ook sfeerbepalend. Laat een gordijn en een vouwgordijn van dezelfde gordijnstof maken, of combineer juist verschillende stoffen in één gordijn. Bij Roobol laten we alles voor u op maat maken. En in veel gevallen doen we dat nog gratis ook! Vraag in onze winkels naar de voorwaarden.

 
Alle gordijnen en vitrages nú gratis op maat gemaakt!*

 

41 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2

41 producten

Naar boven
  1. 1
  2. 2

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Gordijnen gratis op maat gemaakt

Laat uw nieuwe gordijnen gratis op maat maken bij Roobol. Alle prijzen op onze website voor de gordijnen zijn inclusief het op maat maken. Dit scheelt weer extra kosten voor het maatwerk. Binnen drie á vier weken na het opmeten zijn uw gordijnen op maat gemaakt en kunt u ze ophalen in onze winkel.

Gordijnen opmeten

Natuurlijk komen we uw gordijnen ook graag opmeten en ophangen. Het opmeten van uw gordijnen geeft u extra zekerheid. Mocht er iets misgaan in het maatnemen dan is dat op risico van Roobol en worden uw gordijnen alsnog op maat gemaakt.

Gordijn rails en roedes

Roobol heeft niet alleen de gordijnen maar ook de gordijn accessoires. Zo vindt u bij Roobol een uitgebreid assortiment aan gordijnroedes en gordijnrails. Wij adviseren u graag in onze winkel over de uitgebreide mogelijkheden en de voordelen van een gordijnrail of gordijnroede