Tapijttegels

Tapijttegels zijn een goede aanvulling op uw interieur. Roobol heeft een ruim aanbod tapijttegels die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en stoffen. Hierdoor kunt u veel verschillende vloeren ontwerpen door kleuren te combineren of door bepaalde patronen te creëren. Door de vele mogelijkheden is het daarom altijd mogelijk een ondervloer te ontwerpen die volledig aansluit op uw wensen en behoeften. Bij Roobol adviseren we u graag vrijblijvend over de mogelijkheden op het gebied van tapijttegels.
 
  Bezorgen v.a. €9,95           Levertijd 3-5 werkdagen*          Laagste prijsgarantie*

 

12 producten

Naar boven

12 producten

Naar boven

* vraag in de winkel naar de voorwaarden van onze aanbiedingen.


Het gemak van tapijttegels

Met tapijttegels geniet u van diverse gemakken als eenvoudig te leggen, gemakkelijk te combineren en eindeloos variëren. Bij een vlakke vloer zijn tapijttegels gemakkelijk te leggen. Eventueel kunt u de tapijttegels met dubbelzijdig tape vast maken zodat ze niet glijden. De tapijttegels zijn makkelijk op maat te snijden. Natuurlijk komt Roobol het leggen van tapijttegels ook graag bij u doen. Het leggen van tapijttegels wordt moeilijker wanneer u kleurcombinaties en patronen wilt leggen. Onze professionele stoffeerders komen uw vloer leggen hoe u maar wilt.

Met tapijttegels kunt u gemakkelijk diverse kleuren en structuren combineren. Op die manier creëert u spannende patronen of strakke looppaden. In onze winkels adviseren we u graag over tapijttegels en de vele mogelijkheden die er zijn in het combineren van kleuren en structuren.

Hét voordeel van tapijttegels is dat u na een relatief korte periode de vloer in een handomdraai een andere 'look' kunt geven. Wissel daarvoor diverse tapijttegels van positie zodat andere patronen ontstaan of geef op die manier een nieuwe richting aan een looppad.


Tapijttegels bij Roobol

Voor tapijttegels bent u bij Roobol aan het juiste adres. U vindt bij ons namelijk een uitgebalanceerde collectie tapijttegels met de hoogste kwaliteit. En onze collectie tapijttegels is ook nog eens héél scherp geprijsd. Laat u geheel vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden op het gebied van tapijttegels en kom langs in een van onze winkels.